BINGE WATCHING

O Κιτ Χάρινγκτον δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει τον Σνέιπ σε πρίκουελ του Χάρι Πότερ!

Με το τέλος του GoT είχαν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τζον Σνόου, οκ, Κιτ Χάρινγκτον, να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να δέχεται τη βοήθεια ειδικών. Κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε προφανώς, γιατί κι εμείς βρεθήκαμε στα πρόθυρα της κατάθλιψης εκείνη την περίοδο. Και μέσα σε όλα αυτά, ο άνθρωπος […]

Neopolis Team

16 Οκτωβρίου, 2019

Με το τέλος του GoT είχαν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τζον Σνόου, οκ, Κιτ Χάρινγκτον, να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να δέχεται τη βοήθεια ειδικών. Κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε προφανώς, γιατί κι εμείς βρεθήκαμε στα πρόθυρα της κατάθλιψης εκείνη την περίοδο. Και μέσα σε όλα αυτά, ο άνθρωπος είχε να αντιμετωπίσει κι έναν μεγάλο αριθμό οργισμένων φανς, που ζητούσαν το κεφάλι των David Benioff και D. B. Weiss εντελώς διαφορετικό κλείσιμο της σειράς.

Εκτός από την εισαγωγή του σε κέντρο αποτοξίνωσης ωστόσο, φαίνεται να βρήκε έναν ακόμη τρόπο να αντιμετωπίσει τη μελαγχολία κι αυτός δεν είναι άλλος από την εργασιοθεραπεία.

Μόλις πριν δύο μήνες, ενημερωθήκαμε ότι ο βασιλιάς του Βορρά θα συμμετέχει στο καστ των Eternals και τώρα, ευελπιστεί να χωρέσει μία ακόμη δουλειά στο πρόγραμμά του, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Σνέιπ στο πρίκουελ για τη ζωή των «Marauders» (την σχολική παρέα των Τζέιμς Πότερ, Σείριους Μπλακ, Ρέμους Λούπιν και Πίτερ Πέτιγκριου).

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Ace Comic Con, ο Kit δήλωσε μεγάλος φαν του μαγικού κόσμου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ενώ σε ερώτηση ποιο βιβλίο/ταινία ξεχωρίζει, βρέθηκε ανάμεσα στα «Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμάν» και «Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς», καταλήγοντας ωστόσο στο δεύτερο. Όσο για τον κοιτώνα στον οποίο κατατάσσει τον εαυτό του αυτός είναι το Γκρίφιντορ, ενώ μιλώντας και για τον Τζον Σνόου, πιστεύει πως ανήκει στο Χάφλπαφ.

Η πιο σημαντική στιγμή της συνέντευξης όμως, είναι όταν ρωτήθηκε ποιον ρόλο θα επέλεγε να ενσαρκώσει εάν είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο παραπάνω πρίκουελ, δίνοντας την εξής απάντηση:

Ο Σνέιπ είναι ο καλύτερος χαρακτήρας που έχει υπάρξει. Η ιστορία του Σνέιπ. Είναι ο πιο τραγικός, υπέροχος και εξαιρετικός. Είναι ένας χαρακτήρας που μισείς και ξαφνικά καταλήγεις να αγαπάς. Είναι φαινομενικός!

Στη συνέχεια βέβαια, παραδέχτηκε πως δε θεωρεί τον εαυτό του κατάλληλο γι’ αυτόν τον ρόλο, που τόσο ψηλά έχει, οπότε κατέληξε στο ότι θα του ταίριαζε εκείνος του Σείριου Μπλακ.

Για να λέμε την αλήθεια μας, όχι πως θεωρούμε ανάξιο ηθοποιό τον Κιτ, αλλά… Σνέιπ δεν είναι! Άλλωστε, προέρχεται από μία εξίσου επιτυχημένη σειρά, η οποία αγαπήθηκε και θα μείνει στις καρδιές όσων την παρακολούθησαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία σεζόν, οπότε θα ήταν κάπως περίεργο να τον βλέπουμε να συμμετέχει σε έναν ακόμη φανταστικό κόσμο που μεταφέρθηκε από τα βιβλία στις οθόνες μας.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια, πως είμαστε κάθετα αρνητικοί σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο και πως θα αρνούμασταν να δούμε την ταινία.

FUN ZONE

Μουσική

Έρχεται Ελλάδα ο Slimane, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε με τη φωνή του στην Eurovision!

BINGE WATCHING

Το ‘Maestro’ βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο Top10 του Netflix, όπως του αξίζει!

BINGE WATCHING

‘Kind of Kindness’: Έρχεται η πρεμιέρα της σχεδόν τρίωρης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου!

Μουσική

Το Nemo έχασε και το δεύτερο βραβείο της Eurovision, αφού έσπασε το πρώτο στη σκηνή!

Μουσική

«Να Ζήσω Παραπάνω»: Το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου θα γίνει το αγαπημένο σου για το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET