BINGE WATCHING

Ο Κιτ Χάρινγκτον πήγε σε ψυχολόγο για το Game of Thrones, να δείτε που θα θέλουμε κι εμείς!

Κατά την διάρκεια ενός κλασσικού για την πολή, μουντού πρωινού, σ’ έναν βροχερό δρόμο του Λονδίνου, ένας ψηλός μελαχρινός τύπος με μακρύ μαλλί, περπατάει σκεπτόμενος… Πληκτρολογεί μερικά κουμπιά στο κινητό του τηλέφωνο και στη γλυκιά φωνή που του απαντά στην άλλη μεριά του ακουστικού, ζητά ένα ραντεβού με τον ψυχολόγο του. Κλείνοντας το τηλέφωνο το […]

Κατά την διάρκεια ενός κλασσικού για την πολή, μουντού πρωινού, σ’ έναν βροχερό δρόμο του Λονδίνου, ένας ψηλός μελαχρινός τύπος με μακρύ μαλλί, περπατάει σκεπτόμενος… Πληκτρολογεί μερικά κουμπιά στο κινητό του τηλέφωνο και στη γλυκιά φωνή που του απαντά στην άλλη μεριά του ακουστικού, ζητά ένα ραντεβού με τον ψυχολόγο του. Κλείνοντας το τηλέφωνο το ραντεβού έχει κανονιστεί στο όνομα: Γιάννης Χιόνης.

Το παραπάνω σενάριο που μόλις επινόησα, όντας ένα τόσο γοητευτικό συγγραφικό μυαλό, τελικά δεν απέχει ιδιαίτερα από την πραγματικότητα. Κάτι που καταλάβαμε πρόσφατα, έπειτα από σχετικές δηλώσεις του Κιτ Χάρινγκντον. Ο γνωστός ηθοποιός «ανοίχτηκε» στο κοινό του, για το πώς έκανε το βήμα προς την ψυχοθεραπεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς που σπάει όλα τα ρεκόρ, του Game of Thrones . Μέσες άκρες, εξομολογήθηκε για το πώς τον επηρέασε η αλλαγή του χαρακτήρα του από έναν ρολίστα πολυτελείας, αν μιλάγαμε με μπασκετικούς όρους, στον απόλυτο σταρ της σειράς. Υποθέτουμε πως αναφερόταν και σ’ εκείνη την επική στιγμή, όπου ο Σνόου «κρεμάει» τόσο υπέροχα, όλους όσους τον πρόδωσαν, μεταξύ των οποίων και τα υποτιθέμενα αδέρφια του στην «Νυχτερινή φρουρά»!

Ο συμπαθέστατος ηθοποιός που λέτε, προέβη πρόσφατα σε δηλώσεις στο Variety, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όταν γίνεσαι το επίκεντρο μιας τηλεοπτικής σειράς, η οποία βρίσκεται στο πικ της , η προσοχή που λαμβάνεις είναι τέρμα τρομακτική. Δεν ήταν μία καλή περίοδος στην ζωή μου. Το ξέρω ότι θα έπρεπε να νιώθω ευγνώμων, αλλά στην πραγματικότητα ήμουν πολύ ευάλωτος. Εκείνη ήταν η στιγμή που ζήτησα επαγγελματική βοήθεια, διότι δεν ένιωθα ασφαλής. Το ξέρω πως θα έπρεπε να αισθάνομαι χαρούμενος με ότι έχω καταφέρει, όμως στην πραγματικότητα δεν ήξερα αν έπρεπε να συνεχίσω να κάνω αυτό το επάγγελμα».

Ευτυχώς για όλους εμάς, ο τηλεοπτικός Σνόου ξεπέρασε γρήγορα τα θέματα που αντιμετώπιζε. Πρωταγωνίστησε σε μία εκπληκτική γι΄αυτόν, έκτη σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας γλέντησε τον Ράμσει Μπόλτον και τους φίλους του στην «Battle of the bastards»! Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στον έβδομο κύκλο, πρόλαβε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να μας συστηθεί ως ο πραγματικός διάδοχος του θρόνου, να αρπάξει έναν Whitewalker και να κάνει την Καλίσι να χάσει έναν Δράκο εξαιτίας της επιμονής του. Επανόρθωσε όμως με σεξ μέχρι λιποθυμίας, το οποίο μπορεί να μην το έδειξαν, αλλά… εγώ το ξέρω!

Το θέμα μας όμως φίλοι μου, είναι άλλο. Όπως έχετε καταλάβει και με τον ρυθμό που το πάνε εκεί στο GoT και με όλα αυτά που συμβαίνουν στις τελευταίες σεζόν, ο Σνόου δεν είναι ο μόνος που αναγκάστηκε να στραφεί σε ψυχολόγο για βοήθεια. Μετά το τέλος της σειράς βλέπετε, κάτι μου λέει οτι θα είμαστε οι επόμενοι… Προς το παρόν βέβαια, κάνουμε υπομονή έως τις 14 Απρίλίου και βλέπουμε!

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

BINGE WATCHING

«Υπάρχω»: Στο πρώτο trailer ο Χρήστος Μάστορας δείχνει ότι «το έχει» ως Καζαντζίδης!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET