ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

O 10λογος του ΣΩΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ!

Υπάρχουν κάποιοι άντρες που απλά το έχουν (εγώ πιστεύω ότι κάποιες μανούλες έκαναν λίίίίίγο καλύτερη δουλειά!). Δεν είναι θέμα ηλικίας, δεν είναι θέμα ωριμότητας αλλά φυσικό ταλέντο. Ενθαρρύνουν τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους. Εξελίσσονται μαζί της. Ξέρουν πώς να της χαρίζουν χαμόγελα, σιγουριά και ασφάλεια. Αυτός είναι ο ΣΩΣΤΟΣ άντρας, ο έτσι, ο αλλιώς, […]

Default avatar

Guest Author

14 Μαρτίου, 2015

Υπάρχουν κάποιοι άντρες που απλά το έχουν (εγώ πιστεύω ότι κάποιες μανούλες έκαναν λίίίίίγο καλύτερη δουλειά!). Δεν είναι θέμα ηλικίας, δεν είναι θέμα ωριμότητας αλλά φυσικό ταλέντο. Ενθαρρύνουν τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους. Εξελίσσονται μαζί της. Ξέρουν πώς να της χαρίζουν χαμόγελα, σιγουριά και ασφάλεια. Αυτός είναι ο ΣΩΣΤΟΣ άντρας, ο έτσι, ο αλλιώς, ο αστικός μύθος πλάι στο τέρας του Λοχ Νες, γι’αυτόν γράφονται ψαλμωδίες και δημιουργούνται πρίγκιπες της Disney.

Για να μαθαίνουν οι μικροί και οι πονεμένες ο σωστός ο άντρας:

1. Ξέρει τι θέλει και τι πρέπει να κάνει για να το κερδίσει. Δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά. Διεκδικεί!

2. Μιλά ξεκάθαρα. Λέει αυτό που θέλει. Δεν δίνει ψεύτικες υποσχέσεις.

3. Δεν ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα. Ρισκάρει όσο και να φοβάται την απόρριψη (ιδανικός για ραντεβού!)

4. Δεν ανέχεται τη συμπεριφορά σου. Του αρέσεις πραγματικά. Γουστάρει τα νιαουρίσματα σου, τη φάλτσα φωνή σου και τις περίεργες γκριμάτσες σου. Εκτιμά το καθετί πάνω σου.

5. Έχει τρόπους (τον άντρα με καλούς τρόπους πρέπει να τον λατρέψεις λίγο περισσότερο). Προσέχει τον εαυτό του. Έχει χιούμορ και σε διεγείρει εγκεφαλικά(BONUS:Το σωστό άρωμα!)

6. Αναγνωρίζει και αποδέχεται τις αδυναμίες του. Δεν υποκύπτει όμως.

7. Θαυμάζει και εκτιμά την κοπέλα που έχει δίπλα του. Δεν κάνει χαζές ζήλειες. Δεν την κρατάει κρυφή για να μην χάσει τις καβάτζες του.

8. Είναι παρατηρητικός (όχι τις ανταύγειες που έκανες γύρω απ’το πρόσωπο σου για να φωτίσει μπορεί να μην τις εκτιμήσει).

9. Ξερει να ακούει, να μιλάει όταν πρέπει και όπως πρέπει!

10. Δεν συμβιβάζεται. Ή όλα ή τίποτα (οι υπόλοιποι στρέφονται στις διαθέσιμες).

Πριν αρχίσεις να τρέχεις σαν την τρελή στους δρόμους με τη λίστα στο χέρι μάθε αυτό: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ! Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μαγικά θα ταιριάξετε και θα ενωθούν τα κομμάτια σας (το γνωστό «ο πρίγκιπας σου, ο μ@λ@κ@ς μου»). Πριν γίνει όμως αυτό μάθε να είσαι ευτυχισμένη μόνη σου εκτιμώντας αυτά που έχεις. Επένδυσε στον εαυτό σου, εξελίξου και γίνε ο καλύτερος εαυτός σου. Μόνο τότε θα είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τον σωστό και κατάλληλο άντρα που θα βρεθεί στο δρόμο σου…

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET