ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Nova και Wind στο πλευρό των ανθρώπων της Ουκρανίας, προσφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια!

Ταυτόχρονα, κατανοούν την αγωνία των συνδρομητών τους που βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους και παρατείνουν την προσφορά δωρεάν κλήσεων προς και από την Ουκρανία!

Neopolis Team

11 Μαρτίου, 2022

H Nova και η Wind ενώνουν τις δυνάμεις τους για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον Ουκρανικό λαό μέσω του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε». 

Η κοινή πρωτοβουλία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη συλλογή βασικών ειδών από τους εργαζομένους των δύο εταιρειών, ενώ τόσο η Nova όσο και η Wind θα προσφέρουν επιπλέον ανθρωπιστική βοήθεια.

Τα είδη που συλλέγονται είναι ενδεικτικά τα εξής: ισοθερμικές κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, έτοιμες παιδικές τροφές, γάλατα, καθώς και φαρμακευτικό υλικό όπως αιμοστατικά, παυσίπονα, αλοιφές εγκαυμάτων, αντισηπτικά, αντιισταμινικά, αντιπυρετικά, αντιφλεγμονώδη, επίδεσμοι, γάζες κ.α.

Τέλος, η Nova και η Wind ανακοίνωσαν επίσης την παράταση της προσφοράς δωρεάν κλήσεων προς και από την Ουκρανία για τους συνδρομητές τους σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία έως τις 30 Μαρτίου. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET