ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ποια είναι η νορβηγική δίαιτα που υπόσχεται διπλάσια απώλεια κιλών!

Ακούμε συνέχεια για νέες δίαιτες που μας υπόσχονται άμεση απώλεια κιλών, όμως μόνο η Νορβηγική δίαιτα υπόσχεται μείωση του βάρους με υγιεινή διατροφή και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, η Νορβηγική δίαιτα βασίζεται σε ντόπιες τροφές των σκανδιναβικών χωρών και περιλαμβάνει πολλά δημητριακά ολικής άλεσης (βρώμη, σίκαλη, κριθάρι), πολλά φρούτα, λαχανικά (κυρίως λάχανο), ρίζες […]

Neopolis Team

10 Ιουνίου, 2016

Ακούμε συνέχεια για νέες δίαιτες που μας υπόσχονται άμεση απώλεια κιλών, όμως μόνο η Νορβηγική δίαιτα υπόσχεται μείωση του βάρους με υγιεινή διατροφή και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η Νορβηγική δίαιτα βασίζεται σε ντόπιες τροφές των σκανδιναβικών χωρών και περιλαμβάνει πολλά δημητριακά ολικής άλεσης (βρώμη, σίκαλη, κριθάρι), πολλά φρούτα, λαχανικά (κυρίως λάχανο), ρίζες (πατάτες, καρότα), όσπρια και λιπαρά ψάρια (σολομό, κολιό, ρέγγα). Μάλιστα, όταν την ακολουθείς στον ίδιο χρόνο που θα έκανες μια άλλη δίαιτα απώλειας κιλών χάνεις σχεδόν το διπλάσιο βάρος, αλλά και πόντους από τα επίμαχα σημεία.

Αν και η Νορβηγική δίαιτα θυμίζει τη Μεσογειακή Διατροφή, οι Νορβηγοί αντί για ελαιόλαδο χρησιμοποιούν λάδι κανόλα, το οποίο είναι πολύ ωφέλιμο για την υγεία του οργανισμού.

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα Kylie Cosmetics έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ουρλιάζουμε από χαρά!

HAPPY BODY

Πεζοπορία για αρχάριους: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν κανονίζεις για πρώτη φορά!

ΣΤΥΛ

Ρούχα που υπάρχουν x1000 στην ντουλάπα σου γιατί… έτσι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET