fbpx

Μία εύκολη συνταγή για νηστίσιμο κορμό σοκολάτας, σκέτη κόλαση!


Για γλυκατζήδες και σοκολατάδες, που προσπαθούν όμως και να προσέχουν όσο μπορούν. Χαχαχα!

Ένας νηστίσιμος κορμός που θυμίζει αρκετά χαλβά. Πανεύκολος στην παρασκευή.

Υλικά:

  • 450γρ. ταχίνι
  • 200γρ. μέλι
  • 200γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 200γρ. μπισκότα digestive
  • 150γρ. νιφάδες δημητριακών

Εκτέλεση:

 Βάζεις το ταχίνι σε ένα μπολ. Ζεσταίνεις λίγο το μέλι, ώστε να έχει πιο ρευστή μορφή και στη συνέχεια, το προσθέτεις στο μπολ με το ταχίνι και ανακατεύεις ελαφρά για 1 λεπτό.

 Λιώνεις την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τη ρίχνεις και αυτή στο μείγμα.

 Σπάσε τα μπισκότα με τα χέρια σου και μαζί με τα δημητριακά, ρίξε τα και αυτά στο μείγμα και συνέχισε να ανακατεύεις.

 Βάζουμε το μείγμα σε λαδόκολλα και τυλίγουμε σε σχήμα κορμού.

 Τοποθετούμε στο ψυγείο. Σε 2-3 ώρες ΕΤΟΙΜΟ!

Καλή απόλαυση!

[scis id=»59″]

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET