ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Βρεθήκαμε στο νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα και «χαθήκαμε» στα μονοπάτια της τεχνολογίας!

Το νέο βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην Αγγέλου Μεταξά 13, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του την περασμένη Τρίτη, χαρίζοντας στους επισκέπτες τού μία ανεπανάληπτη τεχνολογική εμπειρία, με πολλές δράσεις και δώρα.  Από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ, η «Καρδιά της Τεχνολογίας»… χόρευε σε αμείωτους ρυθμούς. Όσοι βρέθηκαμε στο opening […]

Δήμητρα Πραντάλου

29 Σεπτεμβρίου, 2018

Το νέο βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην Αγγέλου Μεταξά 13, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του την περασμένη Τρίτη, χαρίζοντας στους επισκέπτες τού μία ανεπανάληπτη τεχνολογική εμπειρία, με πολλές δράσεις και δώρα. 

Από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ, η «Καρδιά της Τεχνολογίας»… χόρευε σε αμείωτους ρυθμούς. Όσοι βρέθηκαμε στο opening του νέου καταστήματος, είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε σε κάθε γωνιά του τριώφορου flagship κτιρίου, ενώ παράλληλα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε μοναδικές τεχνολογικές δράσεις, όπως το εντυπωσιακό «Volcano Bungee Jumping» που στήθηκε ακριβώς έξω από το κατάστημα και μέσω του οποίου κάναμε «βουτιά μέσα σε ηφαίστειο» με τη δύναμη της τεχνολογίας VR.

Παράλληλα, σε μία εποχή που τα escape rooms θεωρούνται από τα πλέον αγαπημένα των νέων, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έκανε την τέλεια κίνηση και δημιούργησε το δικό του έξυπνο «χώρο διαφυγής». Ω ναι, στον πρώτο όροφο του νέου κατάστηματος υπήρχε το «Smart Escape Room», από το οποίο έπρεπε να «αποδράσουμε» μέσω της χρήσης των «έξυπνων συσκευών». Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως αυτή η ιδέα ήταν φοβερή!

Κι αφού καταφέραμε να ξεφύγουμε, δοκιμάσαμε να σερφάρουμε σαν επαγγελματίες στο «Ride the Waves Spot».

Ανεβήκαμε πάνε στο υδραυλικό surf stand με όλη την αυτοπεποίθηση που διαθέταμε, έτοιμοι να δαμάσουμε τα κύματα που βλέπαμε στην οθόνη, φορέσαμε το smartwatch για να τσεκάρουμε και τους παλμούς μας και… τα καταφέραμε!

Να σημειωθεί, επίσης, πως υπήρχε και ειδικά διαμορφωμένη πίστα που εμείς θα τη χαρακτηρίζαμε ως «πίστα του μέλλοντος», καθώς μέσα από το “The Robot Challenge” δοκιμάσαμε τις δεξιότητές μας στο χειρισμό robot. Είναι πολύ κοντά αυτή η εποχή απ’ ότι φανταζόμαστε.

Ξέρεις όμως, τί είναι εκείνο που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καταστήμα της αλυσίδας; Όχι;!
Τότε θα σου απαντήσουμε ευθύς αμέσως.

Το νέο τριώροφο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα έχει σχεδιαστεί με digital αισθητική και με έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη.

Διαθέτει ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες, όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν live δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Laptops,αξεσουάρ και Τηλεοράσεις, να δοκιμάσουν hi tech προϊόντα Ήχου, Smart gadgets και STEM, αλλά και να απολαύσουν τις βιωματικές γωνιές των smart home και gaming.

Επίσης, στο κατάστημα λειτουργεί πιστοποιημένο service point της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για εξουσιοδοτημένο σέρβις και επισκευές σε smartphones, tablets, laptops, wearables και drone συσκευές.

Στη νέα τεχνολογική εμπειρία του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα, δεν υποκύψαμε μόνο εμείς, αλλά και πολλοί youtubers, influencers, παρουσιαστές, αθλητές και γενικά πλήθος κόσμου που του αρέσει να περπατά σε μονοπάτια που δεν φαντάζεται ο νους.

Ανάμεσά τους, λοιπόν, ήταν η Τζένη Μελιτά και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που ήταν και οι παρουσιαστές του event, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, η Ελένη Τσολάκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ήλιας Γκότσης. Ακολούθησε και live concert με τους Stavento.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET