ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Νέο Αλλατίνη Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης, όμως 100% απόλαυση!

Όλη η απόλαυση των Soft Kings με λιγότερες ενοχές.

Neopolis Team

28 Νοεμβρίου, 2022

Το νέο ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Zero είναι ένα μεγάλο και μαλακό, σοκολατένιο μπισκότο, πλούσιο σε μεγάλα κομμάτια μαύρης σοκολάτας, με 0% προσθήκη ζάχαρης. Είναι η νέα πρόταση της μάρκας Αλλατίνη που σου προσφέρει όλη την απόλαυση που αναζητάς σε ένα μπισκότο, με λιγότερες ενοχές.

Οι καταναλωτές του σήμερα επιλέγοντας ένα μπισκότο, ψάχνουν κάτι απολαυστικό, ενώ παράλληλα προσπαθούν να αποφεύγουν τα σάκχαρα στα πλαίσια μιας πιο ισορροπημένης διατροφής. Η μάρκα Αλλατίνη, κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά των Soft Cookie και την εμπειρία της εταιρείας που παρουσίασε το 1999, το 1ο μαλακό και premium μπισκότο στην Ευρώπη, καινοτομεί αναγνωρίζοντας τις τάσεις της αγοράς και δημιουργεί το νέο ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης.

Το νέο ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης έρχεται να συμπληρώσει την ήδη πετυχημένη γκάμα των Soft Kings με Chocolate Chunks, με Dark Chocolate Chunks και με Triple Chocolate Chunks, καθώς και των Soft Kings Βρώμης με Πορτοκάλι & dark chocolate chunks, με Μπανάνα & dark chocolate chunks και με καφέ & σοκολάτα. Πάντα στην πρακτική συσκευασία που σου επιτρέπει να το παίρνεις παντού μαζί σου και με συστατικά υψηλής ποιότητας που σου χαρίζουν σοκολατένια απόλαυση.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET