ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νεκρός βρέθηκε 22χρονος φοιτητής στην Καστοριά – Τον εντόπισε η σπιτονοικυρά του!

Με μία άσχημη είδηση θα ξεκινήσουμε αυτή την εβδομάδα, αφού ένας ακόμη φοιτητής άφησε την τελευταία του πνοή στον τόπου όπου σπούδαζε, την Καστοριά. Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στις τοπικές ιστοσελίδες, ο άτυχος νέος βρέθηκε από την σπιτονοικοκυρά του τις πρωινές ώρες της Κυριακής, ύστερα από πολλά τηλεφωνήματα των γονιών του και την έντονη ανησυχία […]

Neopolis Team

20 Μαΐου, 2019

Με μία άσχημη είδηση θα ξεκινήσουμε αυτή την εβδομάδα, αφού ένας ακόμη φοιτητής άφησε την τελευταία του πνοή στον τόπου όπου σπούδαζε, την Καστοριά.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στις τοπικές ιστοσελίδες, ο άτυχος νέος βρέθηκε από την σπιτονοικοκυρά του τις πρωινές ώρες της Κυριακής, ύστερα από πολλά τηλεφωνήματα των γονιών του και την έντονη ανησυχία τους.

Η ίδια κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, όμως για τον άτυχο νέο ήταν ήδη αργά.

Τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του 22χρονου δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, καθώς αναμένεται η νεκροψία στη σορό του που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Η είδηση κυκλοφόρησε αμέσως στις Θεσπιές Βοιωτίας, από όπου καταγόταν ο φοιτητής, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία και πένθος στους απαρηγόρητους γονείς.

Να σημειωθεί πως γίνεται λόγος πως ο φοιτητής πέθανε κατά τη διάρκεια του ύπνου του…

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET