ΕΛΛΑΔΑ

Δεν έχουν τέλος τα άσχημα νέα | Νεκρός βρέθηκε 20χρονος φοιτητής στην Αθήνα!

Νεκρός βρέθηκε από άντρες της Πυροσβεστικής ο 20χρονος Νίκος Αλεξόπουλος στο διαμέρισμά του στην Αθήνα. Βαρύ πένθος στον τόπο καταγωγής του, την Πάτρα. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για μικρής έκτασης πυρκαγιά σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο7 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Η φωτιά […]

Neopolis Team

4 Δεκεμβρίου, 2017

Νεκρός βρέθηκε από άντρες της Πυροσβεστικής ο 20χρονος Νίκος Αλεξόπουλος στο διαμέρισμά του στην Αθήνα. Βαρύ πένθος στον τόπο καταγωγής του, την Πάτρα.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για μικρής έκτασης πυρκαγιά σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο7 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Η φωτιά τέθηκε σχετικά γρήγορα υπό έλεγχο, ωστόσο οι πυροσβέστες αντίκρισαν ένα θέαμα που πραγματικά δεν περίμεναν. Βλέποντας τον νεαρό να έχει χάσει τις αισθήσεις του, κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Ο Νίκος Αλεξόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια εξακριβώθηκαν χθες Δευτέρα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκε νεκροψία η οποία επιβεβαίωσε τις αρχικές υποψίες που έκαναν λόγο για θάνατο από αναθυμιάσεις.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον γιο του Προϊσταμένου Οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET