ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νεκρή 22χρονη φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής – Ένιωσε αδιαθεσία μετά την προπόνηση!

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να διαβάζεις για θανάτους νέων ανθρώπων. Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη, αφού πρόσφατα μιλάγαμε για τον θάνατο ενός 21χρονου φοιτητή του Πολυτεχνείου Κρήτης και σήμερα μια ακόμη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της για άγνωστους λόγους. Η 22χρονη βρισκόταν στο 3ο έτος σπουδών στο ΤΕΦΑΑ […]

Neopolis Team

14 Ιουνίου, 2022

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να διαβάζεις για θανάτους νέων ανθρώπων. Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη, αφού πρόσφατα μιλάγαμε για τον θάνατο ενός 21χρονου φοιτητή του Πολυτεχνείου Κρήτης και σήμερα μια ακόμη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της για άγνωστους λόγους.

Η 22χρονη βρισκόταν στο 3ο έτος σπουδών στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπου και βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με το libre.gr, έκανε την προπόνησή της στο στάδιο κατά τις μεσημβρινές ώρες, όταν αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως μετά την ολοκλήρωση τμήματος της προπόνησης, η 22χρονη φοιτήτρια φάνηκε να αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ξάπλωσε στο γήπεδο.

Τελικά, μετά από αρκετή ώρα και εν μέσω βροχής, οι παρευρισκόμενοι στο χώρο ανησύχησαν καθώς είδαν ότι η φοιτήτρια δεν κινείται. Τότε, ο πατέρας ενός αθλητή από το διπλανό κολυμβητήριο την πλησίασε και διαπίστωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Οι παρευρισκόμενοι έπαθαν σοκ, καθώς θεωρούσαν ότι η νεαρή κοπέλα είχε απλά ξαπλώσει για να ξεκουραστεί μετά την προπόνηση. Καθηγητές αλλά και γιατροί που βρίσκονταν τυχαία στο χώρο προσπάθησαν να την επαναφέρουν κάνοντάς της ΚΑΡΠΑ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τη 22χρονη στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διενεργηθεί νεκροψία. 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτιά για φοιτήτριες της Νομικής Αθηνών σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης ρωμαϊκού δικαίου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET