ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα παράταση δίνει ο ΕΥΔΟΞΟΣ για δηλώσεις και διανομή, για τους τελευταίους των τελευταίων!

Νέα παράταση στις δηλώσεις διδακτικών συγγραμάτων και διανομή τους, για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Έτσι λοιπόν, παρατείνεται η προθεσμία δηλώσεων διδακτικών συγγραμάτων από τους φοιτητές για το τρέχον χειμερινό εξάμηνο έως και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019. Ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμάτων στους φοιτητές […]

Neopolis Team

17 Ιανουαρίου, 2019

Νέα παράταση στις δηλώσεις διδακτικών συγγραμάτων και διανομή τους, για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Έτσι λοιπόν, παρατείνεται η προθεσμία δηλώσεων διδακτικών συγγραμάτων από τους φοιτητές για το τρέχον χειμερινό εξάμηνο έως και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019.

Ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμάτων στους φοιτητές ορίζεται η Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019.

Οι ανωτέρω προθεσμίες ισχύουν και για την δήλωση-διανομή συγγραμμάτων στις βιβλιοθήκες.

Τέλος υπενθυμίζεται η υποχρέωση των εκδοτών, η οποία απορρέει από τη σύμβαση που έχουν συνάψει ηλεκτρονικά με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κατά την εγγραφή τους στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ» και τις διατάξεις της υπ’ αριθ. Φ.1/76244/Β3/30-6-10 (ΦΕΚ Β΄957) Υπουργικής απόφασης, για την αποστολή και διατήρηση επαρκούς αποθέματος αντιτύπων στα σημεία διανομής προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διανομή των διδακτικών βιβλίων στους φοιτητές κατά το τρέχον εξάμηνο σπουδών.

Αναλυτικά το έγγραφο ΕΔΩ.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τμήματα Μηχανικών των ΠΑΔΑ, ΕΛΜΕΠΑ και ΠΑ.ΠΕΛ που αντιστοιχήθηκαν με Πολυτεχνικής Σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα μισά ελληνικά παν/μια δε συνδέονται με την παραγωγική διαδικασία, κάτι έχουμε καταλάβει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET