ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Νέα ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι για απόλαυση άνευ προηγουμένου… τώρα και με λεμόνι!

Βρήκαμε τι θα πίνουμε όλο το καλοκαίρι!

Neopolis Team

6 Απριλίου, 2023

Η ΦΙΞ, η αγαπημένη ελληνική λάγκερ μπύρα, με την πιο μακρόχρονη ιστορία και την πλουσιότερη κληρονομιά, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο την γκάμα της, με την προσθήκη ενός νέου προϊόντος, της ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι!

Η ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι έρχεται να ενισχύσει την οικογένεια της ΦΙΞ Άνευ, της Νο1 μπύρας χωρίς αλκοόλ*, διατηρώντας αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση της μπύρας! Αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για όλες τις περιστάσεις που επιθυμούμε να απολαύσουμε τη γεύση του αγαπημένου μας ποτού, άνευ αλκοόλ, χαρίζοντάς μας μοναδικές και φυσικά δροσιστικές στιγμές απόλαυσης!

Μία νέα επιλογή για όλη την παρέα και για κάθε περίσταση, με νέα αναζωογονητική γεύση που εξισορροπεί την σπιρτάδα του λεμονιού με τη διακριτική πικράδα της μπύρας! Διατίθεται σε συσκευασίες φιάλης και κουτιού των 330ml, που δεν έχετε παρά να τις αναζητήσετε και να αφεθείτε σε μια απόλαυση… άνευ προηγουμένου, τώρα και με λεμόνι!

Η Senior Brand Manager της ΦΙΞ, Τάρα Δημητριάδη, δήλωσε σχετικά«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η οικογένεια της ΦΙΞ μεγαλώνει, διαθέτοντας πλέον  μια ακόμη νέα πρόταση προς τις διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες και γευστικές προτιμήσεις. Με την προσθήκη της ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι στο χαρτοφυλάκιό μας, απαντάμε στην ολοένα αυξανόμενη καταναλωτική τάση για προϊόντα χωρίς αλκοόλ, διατηρώντας ωστόσο τη γεύση που όλοι έχουμε αγαπήσει. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με γρήγορους ρυθμούς να επεκτείνουμε την προϊοντική μας γκάμα, με στοχευμένες προτάσεις ως προς τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, παραμένοντας παράλληλα πιστοί στον χαρακτήρα και την παράδοση της μπύρας ΦΙΞ».

*πηγή: Nielsen FY 22 TTL Greece Supermarkets + Superettes + Islands + Discounters

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET