fbpx

Πού να δώσεις βάση για να κάνεις τη σχέση σου να κρατήσει, ανάλογα με το ζώδιό σου!


Οι σχέσεις θέλουν δουλειά, αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Όλα είναι εύκολα όταν βγαίνεις για πλάκα και είσαι απλά out there. Τι συμβαίνει όμως όταν έχεις ερωτευτεί τον άλλον; Έχεις βγει ραντεβού, είναι ονειρικό, και θέλεις κι άλλο κι άλλο κι άλλο! Πώς μπορεί αυτή η τέλεια βραδιά να οδηγήσει σε μια σχέση; Ξέρεις, από αυτές που κρατάνε και όχι αυτές που διαρκούν ένα μήνα και μετά άντε γεια. Τη σχέση που θα συγκατοικήσετε και θα υιοθετήσετε ένα μικρό γατουλίνι. 

Υπάρχουν βασικά σημεία που μπορούν να δυναμώσουν τη σχέση σου και να την κάνουν να διαρκέσει αρκετό καιρό. Βασική προϋπόθεση είναι φυσικά η εμπιστοσύνη και η άνεση να ανοιχτείς στον σύντροφο σου, να είσαι ο εαυτός σου. Θέλουμε όμως αυτό το κάτι πιο συγκεκριμένο και ποιος έχει την απάντηση φυσικά; Τα ζώδια.

Ας δούμε λοιπόν τι έχουν να πουν τα άστρα για σένα, που προσπαθήσεις να χτίσεις κάτι γερό, που θα κρατήσει στο χρόνο: 

Κριός

Ώρες ώρες μπορείς να γίνεις πολύ πιεστικός. Κι αυτό γιατί θέλεις πάντα να έχεις δίκιο και να βγαίνεις από πάνω! Το καταλαβαίνεις ότι έτσι δε γίνεται δουλειά όμως και κάποια στιγμή θα μπουχτίσει ο άλλος και θα σ’ αφήσει στον/στην επόμενο/η. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου. Άσε πού και πού τον/τη σύντροφό σου να νικήσει έναν τσακωμό, ή αν όντως έχει δίκιο, ρίξε τον εγωισμό σου και παραδέξου το λάθος σου. Δε χρειάζεται να έχεις πάντα την τελευταία λέξη.


Ταύρος

Φιλέ Ταύρε, σαν ήρεμη δύναμη που είσαι, δε φημίζεσαι ιδιαίτερα για την εκδηλωτικότητά σου. Προτιμάς να παραμένεις σιωπηλός και να απομονώνεσαι με αποτέλεσμα να μην επικοινωνείς στο/στη σύντροφό σου, αυτό που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι. Ήρθε η ώρα να μιλήσεις, Ταυράκι μου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να σιγουρευτείτε ότι είστε στην ίδια σελίδα. Δεν μπορεί και ο/η άλλος/η να προσπαθεί συνέχεια για να διαβάσει τις σκέψεις σου!


Δίδυμοι  

Αγαπάάάάάς να μιλάς. ΠΟΛΥ. Είτε σε μία συζήτηση όταν έχετε βγει για καφέ ή φαγητό, είτε όταν στέλνεις μηνύματα κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε όταν κάνεις μια απρόοπτη βιντεοκλήση στον σύντροφό σου, πάντα είσαι έτοιμος για κουβεντούλα. Θα σου είμαι απόλυτα ειλικρινής. Είναι κάπως κουραστικό… Ξέρω ότι είναι δύσκολο και κόντρα ρόλος, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τα απανωτά μηνύματα κάθε, μα κάθε μέρα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε ακόμη περισσότερα να συζητήσετε και να σχολιάσετε όταν είστε μαζί.


Καρκίνος

Είσαι το πιο αφοσιωμένο ζώδιο όταν μιλάμε για σχέσεις. Είσαι μέσα σε όλα και θα έκανες τα πάντα για το/την σύντροφό σου. Αυτό βέβαια μπορεί να προκαλέσει μπερδέματα. Πώς θα καταλάβει ο/η καημένος/η ότι εσένα δε σου αρέσει το Brooklyn 99, ενώ το βλέπετε συνέχεια μαζί και δεν έχεις πει ποτέ την αλήθεια; Συχνά κάνεις πράγματα μόνο και μόνο επειδή αρέσουν στους άλλους. Πολύ γλυκό εκ μέρους σου, αλλά μέχρι ενός σημείου. Βάλε όρια, για να βεβαιωθείς ότι ο σύντροφός σου δε σε θεωρεί δεδομένο/η.


Λέων

Το ξέρεις και εσύ, το ξέρουμε και εμείς, είσαι ένα αστέρι! Προφανώς και ο/η σύντροφός σου έχει μάτια και το βλέπει. Καμιά φορά όμως, μπορεί να νιώθει ότι τον/την επισκιάζει αυτή η λάμψη σου και να του/της λείπει ο εαυτός του/της εκτός της σχέσης σας. Κι αυτό είναι ένα προβληματάκι… Άσ’ τον/την να λάμψει. Γίνε και εσύ φαν του/της!


Παρθένος

Μια κάποια μανία με τη λεπτομέρεια, δε νομίζεις; Ό,τι και να σου φέρει η ζωή, θα το ξεψειρίσεις από πάνω μέχρι κάτω. Αυτό πάει να πει ότι αν ο/η γλυκός/ιά σου δε σου απαντήσει αμέσως στο μήνυμα, θα έχεις ήδη κατεβάσει 5 θεωρίες για το τι μπορεί να κάνει, ενώ εκείνος/η ξέρω ‘γω απλά έμεινε από μπαταρία. Μην το κάνεις αυτό! Λίγη εμπιστοσύνη ρε παιδί μου. Εάν δεν υπάρχει, γιατί είστε μαζί;


Ζυγός

Μήπως έχεις την τάση να μοιάζεις αρκετά με τη σχέση σου, σαν άλλος Brad Pitt; Το αγαπημένο τους take away είναι πλέον και δικό σου αγαπημένο, ή έτσι δηλώνεις τουλάχιστον, ακόμα κι αν δεν ισχύει. Δίνεις τα πάντα στη σχέση για να την κάνεις να λειτουργήσει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαπραγματευτείς τα θέλω σου. Πρέπει να μιλήσεις, Ζυγέ μου. Να πεις ότι βαρέθηκες όλη την ώρα σουβλάκι, σήμερα θέλεις πίτσα. Θα το εκτιμήσει σίγουρα!


Σκορπιός

Όταν αποφασίζεις να δεσμευτείς και είσαι πραγματικά ερωτευμένος με ένα άτομο, τότε πέφτεις με τα μούτρα. Μιλάμε για βάθος, όχι αστεία. Τα συναισθήματά σου είναι πολύ έντονα, με πολύ πάθος και όλα είναι στο κόκκινο! Για να την κάνεις όμως ακόμα πιο παθιασμένη, πρέπει να αφήσεις λίγο χώρο στο/ην σύντροφό σου για να του/της λείψεις. Δώσε χώρο και χρόνο και μόνο σε καλό θα σου βγει. Αν δεν είστε μαζί ένα βράδυ, θα δεις ότι την επόμενη θα γίνει χαμός! Το έχει πει η Ariana Grande ‘And when I miss you, it’ll change the way I kiss you’.


Τοξότης

Σαν το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου που είσαι, δυσκολεύεσαι κάπως στη δέσμευση. Για να κάνεις official τη σχέση σας, πάει να πει ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Αλλά για να τη διατηρήσεις, θα πρέπει να φέρεις στην επιφάνεια την παρορμητική φύση του συντρόφου σου. Μια πρόσκληση για περιπέτεια σε ένα μέρος που δεν έχετε επισκεφτεί ξανά, θα δώσει έναν νέο αέρα στη σχέση σας. Θα μπει λίγο στον κόσμο σου και αν του αρέσει, τότε πάει να πει ότι εκτός από την αδελφή ψυχή σου, βρήκες και τον travel partner σου. 


Αιγόκερως

Είσαι το αφεντικό σε ό,τι κάνεις και ό,τι κινείται γύρω σου. Για να μην έχουμε χωρισμούς και κλάματα όμως, πρέπει κάπως αυτό να μετριαστεί. Μοιράσου τις υποχρεώσεις με τον/την σύντροφό σου και μην πλανάρεις μόνος σου κάθε ραντεβού/γεύμα/σειρά που θα δείτε. Δεν είναι υπάλληλός σου ο άλλος, αλλά συνοδοιπόρος σου. Εντάξει αυταρχικό μου Αιγοκεράκι;


Υδροχόος

Για να μπεις σε σχέση, τότε αυτό πάει να πει ότι είναι κάτι σούπερ μοναδικό. Πραγματικά απεχθάνεσαι το βαρετό και το βασικό. Πρέπει λοιπόν να εστιάσεις στο σεξουαλικό κομμάτι περισσότερο και να βάλεις αυτό που έλεγε και η Πιερίδη: φαντασία! Όταν είναι η ώρα να είστε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου, βάλε όλη σου τη δημιουργικότητα να δουλέψει όσον αφορά το μέρος, τη στιγμή και τον τρόπο που θα γίνει η πράξη. Κράτα το ενδιαφέρον στην κορυφή και η σχέση σας θα κρατήσει για πάντα!


Ιχθύς  

Η φαντασία είναι το δυνατό σου σημείο. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου λοιπόν; Τόλμησε και βάλε στη ζωή σου το role-play και θα δεις το ενδιαφέρον να αναβαθμίζεται έτσι απλά. Η νέα σου περσόνα θα δώσει τέτοια ένταση στη σχέση σου, που θα νιώθετε σαν να γνωριστήκατε από την αρχή.

Και να θυμάστε, όταν κάτι θέλεις πολύ, θα βρεις τον τρόπο να το κάνεις να δουλέψει.


Photo by Charly Pn on Unsplash

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET