ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ο Mythos ICE σε καλεί να μαντέψεις διάσημες ελληνικές παραλίες και να κερδίσεις μυθικές διακοπές!

#TakeMeThere λέμε!

Neopolis Team

7 Ιουλίου, 2021

Η εποχή που όλοι περιμέναμε έχει πλέον ξεκινήσει για τα καλά και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα αξέχαστο ελληνικό καλοκαίρι, το οποίο σημαίνει απίθανες παραλίες, ξεχωριστές στιγμές και εμπειρίες, δώρα και τη γεύση ενός παγωμένου Mythos ICE!

Πώς θα σου φαινόταν φέτος να εξερευνήσεις αγαπημένες παραλίες και να κερδίσεις μοναδικά δώρα;

Ο Mythos ICE, η υπερδροσιστική και ευκολόπιοτη light lager μπύρα, στην πιο cool διάφανη συσκευασία, σε προσκαλεί να μπεις στο https://www.mythosice.gr/, να βρεις τις διάσημες παραλίες στις οποίες πρωταγωνιστεί και να διεκδικήσεις καλοκαιρινές αποδράσεις και, φυσικά, τις μπύρες του καλοκαιριού!  

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό ‘Take me there’, έως και τις 25 Ιουλίου, μάντεψε σωστά ποιες είναι οι 5 αγαπημένες παραλίες, στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Mythos ICE και μπες στην κλήρωση, διεκδικώντας ένα από τα 5 τριήμερα για 2 άτομα, αλλά και πολλούς, δροσερούς Mythos ICE.

Όμως, οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ!

Σε επιλεγμένα beach bars όλης της Ελλάδας, σε περιμένουν μοναδικά δροσιστικά events, όπου μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσεις επί τόπου καλοκαιρινά δώρα, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά έναν παγωμένο Mythos ICE!

Ζήστο διψασμένα με έναν Mythos ICE!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET