fbpx

8 «μυστικά» σου που δεν είσαι υποχρεωμένη να μοιραστείς με το αγόρι σου!


Τα θερμά μου συγχαρητήρια αν είσαι άτομο που εκτιμά και υποστηρίζει την ειλικρίνεια. Σε μία εποχή που κατακλυζόμαστε από ψέματα, το να κυκλοφορούν ακόμα εκεί έξω άνθρωποι που είναι ειλικρινείς σε όλα και υποστηρίζουν ένθερμα την αλήθεια είναι πραγματικά σπάνιο. Έλα όμως φίλη μου, που υπάρχει κι αυτό το τακτ μερικές φορές και θα έπρεπε να καταλαβαίνεις πότε αυτό που ξεστομίζεις σε συμφέρει ή όχι, ειδικά όταν πρόκειται για τη σχέση σου.

Ναι, συμφωνώ πως ένα από τα βασικότερα συστατικά για να διατηρηθεί η εκάστοτε σχέση στο χρόνο είναι η ειλικρίνεια, όμως το να την αποκρύψεις κάποιες στιγμές, δεν συνιστά ψέμα, σωστά; Στην πραγματικότητα, δεν είσαι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένη να αποκαλύψεις στο σύντροφό σου κάποια προσωπικά δεδομένα, όσο κι αν αυτός επιμένει να μάθει. Και πίστεψέ με, κάποια πράγματα καλό είναι να μη λέγονται, αν θέλεις να τα πάτε οι δυο σας καλά…

Ποια είναι λοιπόν εκείνα τα «μυστικά» σου που δεν είσαι υποχρεωμένη να μοιραστείς με το αγόρι σου;

#1 Πόσους ερωτικούς συντρόφους είχες έως τώρα

Δεν τον αφορά. Πρόκειται για προσωπικά δεδομένα και για ανθρώπους που πλέον αποτελούν παρελθόν. Εκτός κι αν εσύ από μόνη σου θελήσεις να αποκαλύψεις τον αριθμό, σε αντίθετη περίπτωση που εκείνος ζητήσει άκομψα να μάθει, απλά μην πεις τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος να γνωρίζει. Κι αν δεν του αρέσει ο αριθμός; Μετά θα υπάρχουν νεύρα και ζήλιες και φαντάζομαι πως δεν το θέλεις αυτό.

#2 Ότι σκέφτεσαι τον πρώην σου μία στο τόσο

Όχι. Απλά όχι. Αυτά τα πράγματα δεν τα λένε. Οκ, σου συμβαίνει και είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις, αλλά μην το πεις σε ξορκίζω. Αν του αποκαλύψεις κάτι τέτοιο, η σχέση σας θα κλονιστεί πολύ. Θα χάσει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό σου, θα γεμίσει με ζήλιες και ανασφάλειες και ίσως να σου κάνει αντίποινα. Αλλά για κάτσε λίγο τώρα που τα λέμε. Γιατί ακριβώς να σκέφτεσαι τον πρώην σου, ενώ βρίσκεσαι σε σχέση;!

#3 Ότι προσποιήθηκες οργασμό

Ουπς. Οκ, δεν έκανες και κανένα έγκλημα. Στην πραγματικότητα, κάθε γυναίκα έχει προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μια φορά για λόγους που εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να το κάνει. Το θέμα είναι να μην επαναλαμβάνεται αυτή η κατάσταση και να ήταν απλά… η «κακιά στιγμή». Στο σύντροφό σου πάντως, δεν υπάρχει λόγος να πεις ότι προσποιήθηκες οργασμό καθώς όχι μόνο θα θίξεις τον ανδρισμό του, αλλά θα τον γεμίσεις με αμφιβολίες που θα εκδηλώνει από εδώ και στο εξής στο κρεβάτι σας.

#4 Ότι φαντασιώνεσαι κάποιον άλλο όσο αυνανίζεσαι

Ή έχεις σεξουαλικά όνειρα με κάποιον άλλο. Το ίδιο πράγμα είναι. Κι εκείνος το κάνει, να είσαι σίγουρη, αλλά δε σου το λέει γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος. Νομίζω πως είναι κάτι που και τα δύο μέρη γνωρίζουν ότι συμβαίνει, αλλά κανείς δεν τολμά να πει. Ε λοιπόν, τήρησε αυτόν τον κανόνα και μη γίνεις η πρωτοπόρα τους είδους. Καλά κάνεις και φαντασιώνεσαι τον Τομ Χάρντι, μιας κι από την πλευρά του κι εκείνος φαντασιώνεται τη Μόνικα Μπελούτσι και μπράβο του.

#5 Ότι θα έμπαινες σε κάποιον από τους φίλους του

Κακό, πολύ κακό. Είναι από τα πράγματα που κάνουν «τζιζ» και ανά πάσα ώρα και στιγμή σε καίνε. Όσο κι αν το έχεις σκεφτεί ή το πιστεύεις, σε παρακαλώ μην του το πεις. Βάλε λίγο τον εαυτό σου στην θέση του. Θα ήθελες άραγε να σου πει κι αυτός ότι θα μπορούσε να δει ερωτικά κάποια από τις κολλητές σου; Πιστεύω θα τον έκανες κομματάκια. Ε, αυτός γιατί να αντιδράσει καλύτερα δηλαδή;

#6 Για κάποιο ΣΜΝ που πέρασες στο παρελθόν

Ειδικά αν γνωρίζεις ελάχιστα τον άλλο, σε σημείο να μην τον έχεις και να μη σε έχει ακόμη εμπιστευτεί, δεν πας να πεις τέτοια πράγματα. Κανείς δεν θέλει να ξέρει αν είχες στο παρελθόν χλαμύδια, σταφυλόκοκκο ή γονόρροια. Όσο κι αν το κάνεις, θα είναι επιφυλακτικός μαζί σου και θα είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας να προχωρήσει μαζί σου. Ακόμη και το αγόρι σου δε χρειάζεται να γνωρίζει αυτές τις λεπτομέρειες, ειδικά αν έχεις πια θεραπευτεί, είσαι καλά στην υγεία σου και εκείνος δε διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο.

#7 Πόσα χρήματα βγάζεις από τη δουλειά σου

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γνωρίζει το αγόρι σου πόσα χρήματα βγάζεις, εκτός κι αν το πάτε για γάμο οπότε θα πρέπει να έχετε υπόψη τον κοινό προϋπολογισμό. Γενικά, αυτά τα πράγματα δεν τα ρωτάνε. Δεν μπορείς να πας στον άλλο και να του πεις «Πόσα βγάζεις;» αρχικά γιατί είναι άκομψο και δευτερευόντως, δε σε αφορά. Αν θες να το μοιραστείς μαζί του, έχει καλώς. Ειδάλλως, απλά να μην τον νοιάζει.

#8 Ότι δέχεσαι μηνύματα ή φλερτ από αγνώστους

Οκ, συμβαίνει και συμβαίνει πολύ. Δεν είναι κάτι που είναι ανάγκη να γνωρίζει ο σύντροφός σου όμως. Ίσα ίσα θα ζηλέψει, θα εκνευριστεί και ίσως θεωρήσει ότι το κάνεις επίτηδες ή ακόμη χειρότερα ότι δίνεις πατήματα για να σου στέλνουν ή να σε φλερτάρουν. Πραγματικά το να τον κάνεις να ζηλέψει, μόνο κατά σου θα λειτουργήσει και θα δημιουργήσει μία ένταση στη σχέση που δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET