Τιβί

My Style Rocks | Όλα όσα ξέρουμε για τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής!

Το My Style Rocks έφτασε στη τελική ευθεία και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός. Να σημειωθεί ότι η εκπομπή του ΣΚΑΪ δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές αφού τις πρώτες εβδομάδες σημείωνε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Τελικά η ανατροπή έγινε -λίγο τα ξεσπάσματα της Ραμόνας, λίγο οι τσακωμοί των κοριτσιών- και […]

Neopolis Team

19 Δεκεμβρίου, 2017

Το My Style Rocks έφτασε στη τελική ευθεία και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός. Να σημειωθεί ότι η εκπομπή του ΣΚΑΪ δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές αφού τις πρώτες εβδομάδες σημείωνε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Τελικά η ανατροπή έγινε -λίγο τα ξεσπάσματα της Ραμόνας, λίγο οι τσακωμοί των κοριτσιών- και ολοένα και περισσότεροι ξεκίνησαν να το βλέπουν φανατικά. Μαζί και οι άντρες.

Επομένως είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν το τελευταίο Gala της Παρασκευής που θα μεταδοθεί live.

Η μεγάλη νικήτρια θα κερδίσει 30.000 ευρώ, αλλά εδώ που τα λέμε όλες οι παίκτριες κέρδισαν την αναγνωρισιμότητα που ήθελαν. Επιπλέον έχουν λάβει σημαντικά ποσά μέχρι σήμερα για αγορές.

Κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας, οι κριτές δεν θα βαθμολογούν τις παίκτριες, ενώ στην επιτροπή θα γίνεται προσθήκη και ενός διαφορετικού guest.

Την αρχή έκανε ο αγαπημένος σχεδιαστής των γυναικών Βασίλης Ζούλιας και από αύριο θα ακολουθήσουν οι Γιάννης Μαρκετάκης και Ελένη Ψωμά, δύο καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο του μακιγιάζ, καθώς και δυο κορίτσια από το χώρο της παρουσίασης, η Άννα Μαρία Βέλλη και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Σύμφωνα με τα instagram accounts των κοριτσιών απ’το My Style Rocks, στο τελευταίο επεισόδιο θα τις δούμε να επιστρέφουν όλες. Όπως συνηθίζεται δηλαδή σε όλες αυτές τις εκπομπές.

Τέλος, η νικήτρια μάλλον θα αναδειχθεί μόνο απ’ την ψηφοφορία του κοινού.

 

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET