ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Θα μας πέσουν τα μαλλιά | 5 μύθοι για το σημείο G που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις!

Θεωρώ αυτονόητο ότι έχεις ακουστά το σημείο G. Πρόκειται για εκείνη την κρυφή περιοχή στο σώμα της γυναίκας, η οποία όταν ερεθιστεί, προκαλεί ηδονή κι οργασμό. Ξέρω επίσης ότι όπως και για κάθε τι που αφορά το σεξ, έτσι κι εδώ υπάρχουν ορισμένοι μύθοι και παρανοήσεις. Μερικοί υποστηρίζουν ότι η περιοχή αυτή υπάρχει κάπου μέσα […]

Neopolis Team

21 Σεπτεμβρίου, 2017

Θεωρώ αυτονόητο ότι έχεις ακουστά το σημείο G. Πρόκειται για εκείνη την κρυφή περιοχή στο σώμα της γυναίκας, η οποία όταν ερεθιστεί, προκαλεί ηδονή κι οργασμό. Ξέρω επίσης ότι όπως και για κάθε τι που αφορά το σεξ, έτσι κι εδώ υπάρχουν ορισμένοι μύθοι και παρανοήσεις. Μερικοί υποστηρίζουν ότι η περιοχή αυτή υπάρχει κάπου μέσα στον κόλπο και είναι σε θέση να την εντοπίσουν, ενώ άλλοι αρνούνται ακόμη και την ύπαρξή της.

Ρίξε μία ματιά στους πιο κοινούς μύθους που σχετίζονται με το σημείο G και πολύ πιθανώς πιστεύεις κι εσύ όπως όλος ο κόσμος:

1. Πες μου άλλη μία… Τι είναι αυτό το σημείο G;

Ο μεγαλύτερος μύθος σχετικά με το σημείο G φαντάσου, είναι για το τι ακριβώς πρόκειται. Το σημείο G λοιπόν, είναι μία άκρως ευαίσθητη περιοχή που βρίσκεται στο άνω εσωτερικό τοίχωμα κόλπου σε βάθος τριών έως πέντε εκατοστών και περίπου ένα εκατοστό κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Γίνεται αντιληπτό δε, μόνο όταν η γυναίκα είναι ιδιαίτερα ερεθισμένη. Χρειάζονται συχνά δύο δάχτυλα για να εντοπιστεί και ακριβώς επειδή το μέγεθος του σημείου G διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα το καθιστά δύσκολο στον εντοπισμό του.

2. Υπάρχει ή δεν υπάρχει; Ιδού η απορία!

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες έρευνες επιμένουν ότι δεν υπάρχει καν, πολλές γυναίκες (τουλάχιστον το 30%) ορκίζονται ότι έχουν βιώσει οργασμό από το σημείο G τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Από την άλλη, έρευνες έχουν φανερώσει ότι άλλες γυναίκες διαθέτουν το σημείο κι άλλες όχι, ενώ οι επιστήμονες διατείνονται ότι το σημείο G είναι απλά ένας μυς ο οποίος αναπτύσσεται με τον καιρό. Τι τα ακούς όλα αυτά; Αναζήτησε το σημείο μόνη σου και δες τελικά αν υπάρχει ή όχι. Η διαδικασία τουλάχιστον θα είναι διασκεδαστική.

3. Ο οργασμός από το σημείο G προκαλεί squirting

Πρώτα τα βασικά. Squirting είναι το φαινόμενο κατά το οποίο τα κολπικά υγρά της γυναίκας εκτοξεύονται σαν πίδακας από τον κόλπο της την στιγμή του οργασμού. Ναι συμβαίνουν κι αυτά, τι να κάνουμε. Ο μύθος λέει λοιπόν ότι ο οργασμός που θα προέλθει από το σημείο G θα είναι τέτοιου βεληνεκούς και τόσο μεγαλοπρεπής. Ναι μεν, πολλές γυναίκες έχουν βιώσει οργασμό από το σημείο κι έχουν εκσπερματίσει, αλλά πολλές επίσης όχι. Καλό είναι λοιπόν να μην πιστεύουμε πάντα όσα ακούμε.

4. Η επαφή με το σημείο G μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία

Άλλο πάλι και τούτο! Αν αιμορραγήσει η γυναίκα την ώρα που κάνει σεξ, δε συμβαίνει προφανώς επειδή ο άνδρας προσέβαλλε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του κόλπου της, αλλά επειδή το σεξ ήταν κομματάκι σκληρό. Και τώρα που το λέμε, η αιμορραγία κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει γενικά, εκτός κι αν η γυναίκα έχει περίοδο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι ανησυχητικό και πρέπει να το ψάξεις.

5. Είναι μία περιοχή εντελώς χωριστή από τον κόλπο

Σημεία και τέρατα ακούγονται κατά καιρούς για το σημείο G από ότι καταλαβαίνεις. Μερικοί λοιπόν υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε ένα μέρος που δεν έχει καμία σχέση με το γυναικείο κόλπο. Θεός φυλάξοι! Άλλοι δε, υποστηρίζουν ότι το σημείο G είναι προέκταση της κλειτορίδας γι’ αυτό και προσφέρει οργασμό.

OUR20s

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET