Το τερμάτισε | Μοντέλο πάτησε καταλάθος live μετάδοση στο Instagram την ώρα του σεξ!


Μία άτυχη στιγμή είχε το γνωστό μοντέλο Kristen Hancher στο instagram, αφού 4 εκατομμύρια followers είχαν την χαρά (;) να παρακολουθήσουν μία πολύ προσωπική στιγμή της.

Συγκεκριμένα η 18χρονη βρισκόταν σε τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της Andrew Gregory, κι εκεί που πήγαινε να ξεκινήσει το καλό, καταλαβαίνετε τι εννοούμε, καταλάθος πάτησε το live stream στο instagram. Λογικά πήγε να αφήσει το κινητό κι εκεί προέκυψε η καταστροφούλα.

Για τρία λεπτά λοιπόν οι ακόλουθοι της άκουγαν τα άχ και τα βάχ του μοντέλου, χωρίς όμως εικόνα αφού στάθηκε τυχερή και η κάμερα του κινηντού ήταν στραμμένη προς την αντίθετη πλευρά.

Μόλις κατάλαβε τι έχει κάνει σταμάτησε τη live μετάδοση και αργότερα έγραψε το εξής μήνυμα:

«Για όποιον είδε τη live μετάδοσή μου, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν ήταν εσκεμμένη κίνηση. Διαγράψτε το περιστατικό από το μυαλό σας. Αυτό που έγινε στο live μου ήταν κατά λάθος και το κατάλαβα τρία λεπτά μετά, αλλά 14.000 άνθρωποι το είδαν. Συγγνώμη… Ήταν ντροπιαστικό. Θα ήθελα ήθελα να ζητήσω από όλους συγγνώμη, αλλά αυτά συμβαίνουν. Ατυχήματα συμβαίνουν. Θα πρέπει να προχωρήσουμε και να κάνουμε σαν να μη συνέβη ποτέ. Εγώ αυτό θα κάνω».

Δεν πειράζει Kristen, αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!

Try to comment your name letter by letter without being interrupted🙈

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on

Comment "😜" if I don't follow you yet!

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on

😊✨ @andrewgregory_

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team