Τιβί

Μόλις μάθαμε την κριτική επιτροπή του My Style Rocks 2 και είναι πιο μάχιμη από την περσινή!

Το My Style Rocks 2 έρχεται σύντομα στις οθόνες μας και πλέον έχουμε όλες τις λεπτομέρειες στα χέρια μας, αν κι ακόμα παραμένει άγνωστη η ημερομηνία έναρξης. Έτσι λοιπόν μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη νέα παρουσιάστρια, ήρθε η σειρά της κριτικής επιτροπής. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε τη θέση της Ευαγγελίας Αραβάνη, με […]

Δήμητρα Πραντάλου

5 Σεπτεμβρίου, 2018

Το My Style Rocks 2 έρχεται σύντομα στις οθόνες μας και πλέον έχουμε όλες τις λεπτομέρειες στα χέρια μας, αν κι ακόμα παραμένει άγνωστη η ημερομηνία έναρξης.

Έτσι λοιπόν μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη νέα παρουσιάστρια, ήρθε η σειρά της κριτικής επιτροπής.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε τη θέση της Ευαγγελίας Αραβάνη, με το κανάλι του Φαλήρου να δηλώνει με βεβαιότητα πως ο ρόλος αυτός της ταιριάζει, κυρίως γιατί είδαν την ανεμελιά και τον αυθορμητισμό της στο Survivor!

Βέβαια, οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για παράπονα από τη μεριά του ΣΚΑΪ και κακή συμπεριφορά της Σπυροπούλου προς τους συνεργάτες της, δεν είναι κάτι όμως που μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, επομένως απλά μεταφέρουμε όσα διαβάζουμε.

Μεταφερόμαστε στην κριτική επιτροπή, εκεί όπου τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο.

Τα νέα ονόματα που θα κάθονται απέναντι από τις παίκτριες και θα βαθμολογούν τη στυλιστική τους προσπάθεια είναι η Μπέτυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και ο Στέλιος Κουδουνάρης που ήταν και πέρυσι κριτής του My Style Rocks.

Η Μπετυ Μαγγίρα είναι ένα πρόσωπο με ωραίο λέγειν και χιούμορ. Ας θυμήθουμε μια πολύ καλή στιγμή της στο περσινό My Style Rocks, όταν βρέθηκε καλεσμένη σε Gala.

Μυριζόμαστε τηλεθεασούλα αν γίνονται και φέτος τέτοια σκηνικά:

https://youtu.be/y8ONnoEv_3M

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου, είναι ο εκδότης του περιοδικού «Γυναίκα» και λογικά αντικαθιστά την εικόνα του γοητευτικού άντρα που είχε απλόχερα δημιουργήσει ο Χάρης Χριστόπουλος. Οι δύο άντρες έχουν αρκετά κοινά μεταξύ τους και είναι φανατικοί θαυμαστές της γυναίκας.

 

FUN ZONE

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET