Είναι viral

Τα M&M’s θα κυκλοφορήσουν σε σοκολάτα και το σαλάκι μας τρέχει από τώρα!

Οποιοδήποτε καλό νέο για σοκολάτες και γλυκά είναι ευπρόσδεκτο. Έτσι και το γεγονός πως τα αγαπημένα μας κουφετάκια M&M’s βγήκαν και σε κανονική σοκολάτα, δε θα μπορούσε παρά να μας φτιάξει την ημέρα! Η αλήθεια είναι πως τα ‘χε ανακοινώσει τα καλά μαντάτα από το Σεπτέμβρη κιόλας η εταιρία, αλλά μας είχε προετοιμάσει για Δεκέμβρη. Όχι […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

29 Νοεμβρίου, 2018

Οποιοδήποτε καλό νέο για σοκολάτες και γλυκά είναι ευπρόσδεκτο. Έτσι και το γεγονός πως τα αγαπημένα μας κουφετάκια M&M’s βγήκαν και σε κανονική σοκολάτα, δε θα μπορούσε παρά να μας φτιάξει την ημέρα!

Η αλήθεια είναι πως τα ‘χε ανακοινώσει τα καλά μαντάτα από το Σεπτέμβρη κιόλας η εταιρία, αλλά μας είχε προετοιμάσει για Δεκέμβρη. Όχι ότι μας χάλασε που τελικά βγήκαν στα ράφια νωρίτερα και μπορούμε επιτέλους να καταβροχθίσουμε τους νέους εθισμούς μας!

Το JunkBanter.com ανέβασε τις προάλλες μια φωτογραφία στο Instagram με τις πέντε διαφορετικές σοκολάτες σχολιάζοντας πως είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά.

Όσον αφορά τις γεύσεις, αυτές είναι φιστίκι, σοκολάτα γάλακτος, αμύγδαλο, μέντα και crispy.

Η γεύση της σοκολάτας είναι ίδια με τα κουφετάκια, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τίποτα αποτυχημένες αλλαγές. Το crème de la crème, όμως, είναι πως οι μπάρες αυτές κρύβουν μέσα τα αγαπημένα μας M&M’s.

(Ή από υπερβολική χαρά θα πάμε, ή από ζάχαρο…)

Η βιομηχανία αλλάζει και οι γεύσεις των καταναλωτών εξελίσσονται. Συνεχίζουμε να αναγνωρίζουμε και να προβλέπουμε τη ζήτηση. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ντεμπούτο των M&M’s μπαρών σοκολάτας και γνωρίζουμε πως οι φανς μας θα εκτιμήσουν την υπέροχη γεύση που βγαίνει από την πλούσια και κρεμώδη σοκολάτα μας. 

https://www.instagram.com/p/BqsNdLJHCNh/

Ακόμη, η κάθε σοκολάτα είναι χωρισμένη σε ίσα κομματάκια, οπότε μπορείς να συνεχίζεις να τη μοιράζεσαι με τους φίλους σου, όπως έκανες και με τα M&M’s Minis (καλά, λέμε τώρα). Ή απλώς να κόβεις λίγα κομμάτια για να φας και να μην την καταβροχθίζεις αμέσως ολόκληρη!

Τώρα, αν αναρωτιέσαι για το πού θα τις βρεις, το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι πως είναι διαθέσιμες παγκοσμίως. Σε ποια καταστήματα συγκεκριμένα όμως, δεν ξέρουμε. Ωστόσο έχε τα μάτια σου 14, γιατί δεν είναι να χάνεις τέτοιες απολαύσεις.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET