ΤΙ ΑΛΛΑ;

Πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μεταφοράς από το απόγευμα της Πέμπτης.

Από το πρωί ταλαιπωρούνται χιλιάδες επιβάτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους, λόγω της μεγάλης Πανελλαδικής Απεργίας και της Στάσης Εργασίας στα Μέσα. Η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί και θα γίνει ακόμα πιο έντονη αφού από τις 4 και μετά σταμάτησαν και τα δρομολόγια των Τραμ και Ηλεκτρικού, ενώ στις 9 […]

Neopolis Team

12 Νοεμβρίου, 2015

Από το πρωί ταλαιπωρούνται χιλιάδες επιβάτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους, λόγω της μεγάλης Πανελλαδικής Απεργίας και της Στάσης Εργασίας στα Μέσα.
Η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί και θα γίνει ακόμα πιο έντονη αφού από τις 4 και μετά σταμάτησαν και τα δρομολόγια των Τραμ και Ηλεκτρικού, ενώ στις 9 το βράδυ θα τραβηξουν χειρόφρενο και τα λεωφορεία.
Πιο συγκεκριμένα:

  • Ηλεκτρικός-Τραμ: Δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 π.μ. και από 4.00 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.
  • Λεωφορεία: Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 9:00 το πρωί και από τις 9:00 το βράδυ έως και τη λήξη της βάρδιας.
  • Μετρό: Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι στο μέσο θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία.

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σήμα κινδύνου από τη Φαρμακευτική ΑΠΘ: «Τα Δημόσια Παν/μια έχουν εγκαταλειφθεί χρόνια τώρα»!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

BINGE WATCHING

Η Apple TV+ χαρίζει 2 μήνες δωρεάν, με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ του Messi!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET