ΤΙ ΑΛΛΑ;

Πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μεταφοράς από το απόγευμα της Πέμπτης.

Από το πρωί ταλαιπωρούνται χιλιάδες επιβάτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους, λόγω της μεγάλης Πανελλαδικής Απεργίας και της Στάσης Εργασίας στα Μέσα. Η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί και θα γίνει ακόμα πιο έντονη αφού από τις 4 και μετά σταμάτησαν και τα δρομολόγια των Τραμ και Ηλεκτρικού, ενώ στις 9 […]

Neopolis Team

12 Νοεμβρίου, 2015

Από το πρωί ταλαιπωρούνται χιλιάδες επιβάτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους, λόγω της μεγάλης Πανελλαδικής Απεργίας και της Στάσης Εργασίας στα Μέσα.
Η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί και θα γίνει ακόμα πιο έντονη αφού από τις 4 και μετά σταμάτησαν και τα δρομολόγια των Τραμ και Ηλεκτρικού, ενώ στις 9 το βράδυ θα τραβηξουν χειρόφρενο και τα λεωφορεία.
Πιο συγκεκριμένα:

  • Ηλεκτρικός-Τραμ: Δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 π.μ. και από 4.00 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.
  • Λεωφορεία: Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 9:00 το πρωί και από τις 9:00 το βράδυ έως και τη λήξη της βάρδιας.
  • Μετρό: Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι στο μέσο θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία.

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νομική ΕΚΠΑ: Πήρε όλα τα βραβεία σπίτι της η ομάδα που συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό δίκης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Εγκρίθηκε η πρώτη Ιατρική Σχολή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET