ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥΛΑ

12 πονηρά μηνύματα στο κινητό, που θα κρατήσουν τη σχέση σας καυτή εν μέσω εξεταστικής!

Η εξεταστική βλάπτει σοβαρά... τη σχέση σου, όμως εμείς σου έχουμε το αντίδοτο!

Mademoisex

31 Ιανουαρίου, 2018

Σα να μην έφτανε που στην εξεταστική όλοι οι απανταχού φοιτητές περνάμε τα χίλια μύρια για έναν ψωροβαθμό και καταρρακωνόμαστε ψυχή τε και σώματι, η εξεταστική που κακό χρόνο να ‘χει, βλάπτει σοβαρά και τις σχέσεις! Τις ερωτικές φυσικά, αυτές μας ενδιαφέρουν .

Γιατί, πού να βρεθεί χρόνος να δεις το/τη σύντροφό σου και να κάνετε γούτσου γούτσου, όταν είστε χωμένοι μέσα στα βιβλία;

Η εξεταστική είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους. Όσον αφορά ένα ζευγάρι, η επίδρασή της γίνεται αισθητή και στις δύο πλευρές. Είτε το βιώνετε μαζί, είτε ο ένας μόνο, ο χρόνος δε σας περισσεύει, η κακή διάθεση και τα νεύρα είναι έντονα και φυσικά οι προτεραιότητες αλλάζουν. Πλέον σκέφτεσαι ακόμη και εκείνη τη μία ώρα που θα πήγαινες φερειπείν για καφέ με το αγόρι/κορίτσι σου για να τα πείτε, γιατί αυτή η ώρα είναι πολύτιμη για το διάβασμά σου.

Μη μου ανησυχείτε. Για όλα υπάρχει λύση. Μπορεί να μη βρίσκεστε τόσο όσο θα θέλατε, αλλά το πάθος είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό και μπορείς να το διατηρήσεις άνετα, στέλνοντάς του/της, τα παρακάτω μηνύματα:

 1. «Το ξέρω ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η, αλλά δεν μπορούσα να μη σου στείλω απλά για να σου πω πόσο σε σκέφτομαι, εδώ πάνω στο γραφείο μου…»


 2. «Εκτός από το κίνητρο του βαθμού, σου έχω κι ένα ακόμη καλύτερο για να διαβάσεις. Αν γράψεις καλά, θα σε ανταμείψω και με το παραπάνω από κοντά!»


 3. «Μπορεί να μη βλεπόμαστε αυτές τις μέρες, αλλά εγώ σε βλέπω στα όνειρά μου.»


 4. «Θα με αγαπάς ακόμη κι αν κοπώ στο μάθημα; »

 5. «Δεν ξέρω αν φταίει το πολύ διάβασμα κι ότι έχω κλατάρει, πάντως έχω μία τρελή επιθυμία για σοκολάτα. Και για σεξ. Κυρίως για σεξ.»


 6. «Γουστάρεις να κάνουμε τη φαντασίωσή μας πραγματικότητα; Εγώ ανεπίδεκτη μαθήσεως φοιτήτρια κι εσύ ο καθηγητής που θα με… στρώσει.»


 7. «Πόσο μου λείπει να κοιμόμαστε αγκαλιά. Άντε να τελειώσει η εξεταστική επιτέλους!»


 8. «Μωρό μου απ’ ότι φαίνεται τα γράμματα δεν τα παίρνω και το διάβασμα δεν αποδίδει. Βέβαια, κάποια άλλα… πράγματα ξέρω να τα κάνω πολύ καλύτερα!»

 9. «Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από το διάβασμα. Έρχεσαι για ένα στα γρήγορα;»


 10. «Λένε ότι το ομαδικό διάβασμα, σε βοηθάει να αφομοιώσεις γρηγορότερα και ευκολότερα. Δεν έρχεσαι από εδώ, να… αφομοιώσουμε μαζί;»


 11. «Μόλις μου χύθηκε λίγος καφές πάνω στις σημειώσεις. Μου χύθηκε λέω. Δεν ξέρω αν συγκράτησες αυτή την πληροφορία…»


 12. «Φοιτήτρια – υπόδειγμα θα είμαι και σ’ αυτήν την εξεταστική. Ή μήπως όχι; Υπάρχει κι άλλη επιλογή βέβαια… να αποτύχω σε όλα τα μαθήματα, ώστε να με τιμωρήσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις.»


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET