ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα μηνύματα από την κοπέλα του που κανένας άντρας δε θέλει να δει στο κινητό του!

Ειδικά το τελευταίο.

Είτε έχεις μόλις ξεκινήσει μία νέα σχέση είτε είστε καιρό μαζί, είναι μερικά μηνύματα που ΔΕΝ πρέπει να του στείλεις. Αν το κάνεις, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να τον ξενερώσεις και να τον εκνευρίσεις. Μερικά μηνύματα από αυτά μπορούν κάλλιστα να οδηγήσουν μέχρι και σε χωρισμό και δε νομίζω να θες κάτι τέτοιο.

1. «Γιατί μου έχεις θυμώσει;»

Αν όντως σου έχει θυμώσει ή έχετε τσακωθεί για κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα καταφέρετε να το επιλύσετε μέσα από τα μηνύματα. Τα μηνύματα δημιουργούν πολλές παρανοήσεις και οι πιθανότητες είναι να καταλήξετε ακόμη πιο τσακωμένοι και νευριασμένοι ο ένας με τον άλλο. Ή πάρε τον τηλέφωνο ή πες του να βρεθείτε από κοντά.

2. «Γιατί δεν απαντάς; Με ποια είσαι;»

Οι ανασφάλειες δεν βοήθησαν ποτέ κανένα. Όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν απαντάει αμέσως στα μηνύματά σου. Μπορεί να κοιμάται ο άνθρωπος, ή να είναι στο μπάνιο ή τέλος πάντων να είναι απασχολημένος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φρικάρεις και να γίνεσαι καχύποπτη. Μόνο εσύ ζημιώνεσαι και φυσικά εκείνος ξενερώνει τέρμα.

3. «Ως εδώ ήταν. Χωρίζουμε.»

Πόσο χρονών είσαι; 5; Αυτό το μήνυμα υποδεικνύει μία απίστευτα παιδιάστικη συμπεριφορά. Δεν είναι αντικείμενο που σου ανήκει ο άνθρωπος για να τον κάνεις πέρα όποια στιγμή θες, δίχως να πεις τι σε πείραξε, να του δώσεις την ευκαιρία να δικαιολογηθεί και τέλος πάντων, αφού βγάλεις τα συμπεράσματά σου, ύστερα να σκεφτείς αν θες και κατά πόσο να τελειώσει.

4. «Πόσο πολύ με θες;»

Και ξαναρωτάω «πόσο χρονών είπαμε ότι είσαι;». Δεν χρειάζεται φίλη μου να τον ρωτήσεις αν και πόσο σε θέλει. Αυτό θα το καταλάβεις κάλλιστα από τις πράξεις του. Αν είστε μαζί, προφανώς και σε θέλει. Δε χωράει συζήτηση αυτό. Απόφυγε λοιπόν να στείλεις αυτό το μήνυμα, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον ξενερώσεις.

5. «Πού πάει η σχέση μας;»

Καταρχάς για να φτάνεις στο σημείο να ρωτάς, ξέρεις κι εσύ η ίδια την απάντηση. Αν νιώθεις ότι η σχέση σου είναι στάσιμη, δεν έχει μέλλον, δεν τραβάει και ανησυχείς γι’ αυτό, συζήτησέ το μαζί του, αλλά από κοντά ρε φίλε! Αυτά δε λέγονται από τα μηνύματα. Αν νιώθει κι εκείνος το ίδιο, τότε η σχέση τελειώνει. Ειδάλλως, αν υπάρχει διάθεση για προσπάθεια, τότε αναζητάτε τρόπους να διορθωθεί η κατάσταση.

6. «Σ’ αγαπώ» (για πρώτη φορά)

Μπράβο! Συγχαρητήρια! Μιας κι είναι μία τόσο κοινή λέξη, εσύ αποφασίζεις να την ισοπεδώσεις εντελώς και να την εκφράσεις μέσω μηνύματος. Μην κρύβεσαι πίσω από μία οθόνη. Άλλη αξία έχει να του το πεις από κοντά, κοιτάζοντάς τον στα μάτια κι άλλη να το πεις για πρώτη φορά με έναν τόσο απροσδόκητο τρόπο.

7. «Θέλω να μιλήσουμε»

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ. Ποιος είδες αυτή τη φράση στα εισερχόμενα του κινητού του και δεν τον έλουσε κρύος ιδρώτας;! Σε περίπτωση που θελήσεις να του στείλεις κάτι τέτοιο, να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι το πιο πιθανό είναι να εξαφανιστεί από προσώπου Γης τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να σε αποφύγει. Μη σου πω να μεταναστεύσει και στο Τζιμπουτί, ώστε να μη λάβει μήνυμα σου ποτέ ξανά. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά γι’ αυτόν και την ψυχική του υγεία, απλά περίμενε να βρεθείτε από κοντά και τότε πες του όλα όσα σε απασχολούν.

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET