ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Η «βιβλιοθήκη με διαμονή» είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα στο Ίντερνετ!

Το Book And Bed είναι μια «βιβλιοθήκη με διαμονή», το τέλειο σκηνικό για τον τέλειο ύπνο, αν είστε λάτρεις των βιβλίων. Και αν ζείτε στο Κιότο της Ιαπωνίας, αφού εκεί βρίσκεται (αρκετά μακριά μας δυστυχώς). Σε αυτό το περίεργο ξενοδοχείο δεν θα βρείτε ούτε άνετα στρώματα, ούτε αφράτα μαξιλάρια ούτε ζεστά πουπουλένια παπλώματα. Εδώ θα […]

Neopolis Team

7 Δεκεμβρίου, 2016

Το Book And Bed είναι μια «βιβλιοθήκη με διαμονή», το τέλειο σκηνικό για τον τέλειο ύπνο, αν είστε λάτρεις των βιβλίων. Και αν ζείτε στο Κιότο της Ιαπωνίας, αφού εκεί βρίσκεται (αρκετά μακριά μας δυστυχώς).

Σε αυτό το περίεργο ξενοδοχείο δεν θα βρείτε ούτε άνετα στρώματα, ούτε αφράτα μαξιλάρια ούτε ζεστά πουπουλένια παπλώματα.

Εδώ θα ζήσετε μια εκπληκτική εμπειρία, που όλοι όσοι αγαπούν το διάβασμα θα ήθελαν να βιώσουν τουλάχιστον για μια φορά στη ζωή τους.

vivliothiki-ksenodoxeio1

Γιατί σε αυτή τη βιβλιοθήκη δεν υπάρχει ωράριο λειτουργίας, που θα σας αναγκάσει να αφήσετε το διάβασμα στη μέση. Ακόμα και αν νιώσετε νύστα ενώ διαβάζετε, μπορείτε να αποσυρθείτε στο δωμάτιό σας, και να κλείσετε τα βλέφαρά σας ανενόχλητοι.

vivliothiki-ksenodoxeio2

Αυτό το καταφύγιο ανάγνωσης, θα σας φιλοξενήσει ανάμεσα στα 5.000 βιβλία του, με τιμές που ξεκινούν από τα 39 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Αυτός είναι ο παράδεισος του αναγνώστη (αρκεί να μην πάσχετε από κλειστοφοβία).

vivliothiki-ksenodoxeio3

Κοιμηθείτε στο ράφι με τα βιβλία

Εδώ, η έκφραση «κοιμηθείτε στο ράφι» δεν έχει μεταφορική έννοια, αφού οι κουκέτες που θα σας φιλοξενήσουν βρίσκονται κυριολεκτικά ανάμεσα στα ράφια των βιβλίων.

vivliothiki-ksenodoxeio4

Στη «βιβλιοθήκη με διαμονή» υπάρχουν συνολικά 20 κρεβάτια τριών τύπων (STANDARD, COMPACT και RIVER VIEW) με κοινόχρηστη τουαλέτα και μπάνιο και φυσικά δωρεάν WiFi.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν το διάβασμα στους άνετους καναπέδες, και όταν θελήσουν να αποσυρθούν στα δωμάτια.

vivliothiki-ksenodoxeio5

Ο χώρος του ύπνου απομονώνεται με κουρτίνες, έχει κρεμάστρες ρούχων και δύο μεγέθη κρεβατιού.

vivliothiki-ksenodoxeio6

Και σε περίπτωση που διψάσετε, υπάρχει μπαρ με άφθονη μπύρα.

vivliothiki-ksenodoxeio7

Πηγή: TheTOC.gr

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET