fbpx

Στείλε του φωτογραφίες από αυτά τα 5 σημεία του σώματός σου και θα σε βλέπει στα όνειρά του!


Οι άντρες από καταβολής κόσμου είναι οπτικά όντα. Λατρεύουν να θαυμάζουν το ωραίο και το καλαίσθητο σε όλες του τις μορφές. Όσο κι αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η εμφάνιση δε μετράει γι’ αυτούς, μετράει και μάλιστα πολύ. Οι άντρες εξιτάρονται από μία θελτική εμφάνιση. Αγαπούν όλα τα γυναικεία μέρη του σώματος, ειδικά εκείνα που εκπέμπουν άκρα θηλυκότητα και είναι ικανά να τους σαγηνεύσουν (τσέκαρε τη λίστα παρακάτω).

Για να έχεις λοιπόν το σύντροφό σου δίχως να μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου, θα πρέπει να διατηρείς την έλξη και το πάθος που νιώθει απέναντί σου αμείωτα. Ένας ενδεικτικός τρόπος είναι να τον τροφοδοτείς με φωτογραφίες από τα μέρη που λατρεύει στο σώμα σου. Ξέρεις τι θέλει και τι του αρέσει περισσότερο, οπότε προσφέροντάς του μία και μόνο φωτογραφία μπορείς να τον κάνεις να έχει την προσοχή του πάνω σου για ώρες ή και μέρες όλοκληρες!

1. Πόδια

Εσύ μπορεί να βλέπεις ατέλειες σε αυτά, λόγου χάρη να τα θεωρείς κοντά ή γεμάτα κυτταρίτιδα ή ότι οι γάμπες σου είναι χοντρές, αλλά εκείνος τα λατρεύει. Τα γυναικεία πόδια είναι το σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας. Αποτελούν ένα όπλο από μόνα τους που σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι γόβες μπορούν να τον τρελάνουν στην στιγμή. Στέλνοντάς του λοιπόν μία φωτογραφία με τα πόδια σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα του προκαλέσεις έξαψη και θα θέλει σύντομα να έρθει κοντά σου να τα φιλήσει, να τα αγγίξει και φυσικά, να τα… ανοίξει.

2. Πλάτη

Μία μικροσκοπική αλλά και καλογυμνασμένη πλάτη δεν μπορεί να μη γίνει αντικείμενο θαυμασμού από έναν άντρα. Οι άντρες γενικότερα λατρεύουν τις γυναικείες καμπύλες επομένως μία πανέμορφη πλάτη που η επιφάνειά της είναι απαλή σαν πούπουλο, μπορεί να τον διεγείρει στην στιγμή. Βγάλε μία ελκυστική πόζα με την πλάτη γυρισμένη στον καθρέφτη, ενδεχομένως μετά το ντους όσο είσαι ακόμη βρεγμένη και δείξε του πόσο όμορφο και ταυτόχρονα μυστήριο είναι αυτό το σημείο του σώματός σου. Μην ξεχάσεις, να γείρεις λίγο πάνω από τον ώμο σου κοιτάζοντας με ένα πρόστυχο βλέμμα που δηλώνει πόσο θα ‘θελες τα χέρια του να σε χαϊδεύουν ακριβώς εκεί.

3. Χείλη

Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάθε άντρας πάνω σε μία γυναίκα είναι το χαμόγελό της (τα είπαμε και εδώ). Αυτό τον προδιαθέτει να ασχοληθεί περαιτέρω μαζί της και του φανερώνει πόσο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα είναι. Μέρος του χαμόγελου ωστόσο είναι και τα χείλη και κάθε άντρας τρελαίνεται στην ιδέα των γυναικείων χειλιών. Στείλε του μερικές φωτογραφίες με εσένα να δαγκώνεις ή να γλύφεις τα χείλη σου είτε να τρως αισθησιακά κάτι που έχει σχήμα πέους και να είσαι σίγουρη ότι θα τον οδηγήσεις στα ύψη.

4. Οπίσθια

Duh; Προφανώς και θα υπήρχαν στη λίστα. Ειδικά από την στιγμή που οι άντρες τα ονειρεύονται ολημερίς και οληνυκτίς. Και μόνο στη θέα ή και στην ιδέα καλοσχηματισμένων και πλούσιων οπισθίων, οι άντρες αναστατώνονται. Λατρεύουν να τα χαζεύουν, να τα αγγίζουν, να τα δαγκώνουν και να τα χτυπούν. Στέλνοντάς του την πιο σέξι πόζα που μπορείς να σκεφτείς με ένα καυτό εσώρουχο (που δεν έχει ξαναδεί) να αναδεικνύει την πίσω όψη σου, θα τον κάνεις μέσα σε διάστημα δεκαλέπτου να είναι κάτω από το σπίτι σου και να σου ζητάει απελπισμένα να του ανοίξεις.

5. Στήθος

Βυζγιά, ο μεγαλύτερος έρωτας των αντρών χωρίς αμφιβολία. Δεν είναι να απορείς που είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζουν σε μία γυναίκα, ύστερα από το χαμόγελο και τα μάτια της βέβαια. Το ότι λατρεύει να τα χαζεύει δεν τον καθιστά λιγούρι, αλλά καθαρόαιμο αρσενικό που θαυμάζει το ωραίο. Γιατί να μην του χαρίσεις λοιπόν μία φωτογραφία με το στήθος σου που τόσο του αρέσει; Πίστεψέ μας, θα κάνεις μία ψυχούλα ευτυχισμένη!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET