fbpx

10 μέρη που είναι ιδανικά για κάθε 20χρονο/η που θέλει να γνωρίσει …γκόμενο/α (εκτός του Facebook)!


Ζήτω η εποχή των κοινωνικών δικτύων! Ή μήπως όχι; Έχεις συνειδητοποιήσει πως όλες οι προσωπικές σχέσεις, κοινωνικές γνωριμίες και γενικότερα διαπροσωπικές επαφές γίνονται μέσα από το Διαδίκτυο, sites γνωριμιών και apps που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι’ αυτό το λόγο; Για την επαφή με τον πραγματικό κόσμο εκεί έξω, ούτε λόγος έτσι;

Είναι όλο και περισσότεροι οι άνθρωποι που επιλέγουν τον εύκολο δρόμο των γνωριμιών μέσω του Διαδικτύου. Δε θέλω να τους κατακρίνω σε καμία περίπτωση. Αλλά, τους προτρέπω να βγουν εκεί έξω και να αναζητήσουν γνωριμίες αληθινές, που θα βασίζονται στην φυσική σύνδεση κι επαφή. Αυτή τουλάχιστον είναι η προσωπική μου συμβουλή.

Αν θελεις να την ακολουθήσεις λοιπόν και δεν έχεις ιδέα από πού να ξεκινήσει, δες τν λίστα με τα πιο πιθανά μέρη που μπορείς να γνωρίσεις το …επόμενο αμόρε σου:

#1 Σε εστιατόριο

Σε χώρους εστίασης και ειδικότερα σε εστιατόρια που συχνάζει καλός και προσιτός κόσμος, έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ελκυστικούς άντρες και γυναίκες. Τι σε εμποδίζει ακριβώς από το να πιάσεις την κουβέντα ή να κεράσεις ένα ποτό κάποιον/α που σου κέντρισε το ενδιαφέρον; Αυτό ακριβώς είναι το εγχείρημα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ρίσκαρε και μπορεί να βγεις κερδισμένος/η. Ποτέ δεν ξέρεις!

#2 Σε πάρτυ

Είναι τόσο εύκολο να γνωρίσεις καινούριο κόσμο σε ένα πάρτυ, αλλά εσύ συνήθως προτιμάς να κάθεσαι σε μία γωνία με τους φίλους σου και είναι πολύ ντροπαλός/ή για να κάνεις κίνηση με τον/την οποιονδήποτε. Μην στέκεσαι σε μία γωνιά σαν την χήρα! Στάσου σε περιοχές που υπάρχει μεγάλη κινητικότητα ώστε να καταφέρεις να προσεγγίσεις κανέναν άνθρωπο.

#3 Σε εθελοντική ομάδα

Υπάρχουν πολλοί single σε εθελοντικές εργασίες μερικές φορές. Και συνήθως, ο κόσμος που ασχολείται με τον εθελοντισμό είναι καλής πάστας και ποιότητας άνθρωπος. Αν είστε στην ίδια ομάδα εργασίας, πιάσε του/της τη κουβέντα, κάνε τον σταυρό σου κι ένα cross fingers κι όπου βγει!

#4 Σε καφετέρια

Στις καφετέριες, έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις πολλούς πετυχημένους άντρες και γυναίκες που συνδυάζουν τον καφέ τους με την εργασία τους. Μοιράσου ένα κοινό τραπέζι με εκείνον/η που σου αρέσει και πιάσε του/της αμέσως την κουβέντα.

#5 Σε πάρκο

Είτε έχεις πάει για τρέξιμο, είτε για να βγάλεις βόλτα τον σκύλο σου, είτε απλά για να εισπνεύσεις λίγο οξυγόνο, το πάρκο είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη γκομενοπαγίδα. Αν δεις έναν όμορφο/η άντρα/γυναίκα παρέα με τον σκύλο του, πλησίασέ τον/την και πες κάτι του τύπου: «Το σκυλάκι μου φαίνεται να σε συμπαθεί. Ίσως να ανταλλάξουμε αριθμούς ώστε να οι μικροί μας φίλοι να έχουν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν.»

#6 Στο μετρό

Μπορεί να έχεις για παράδειγμα την τύχη να κάτσεις δίπλα σε έναν όμορφο άγνωστο. Θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη; Πάρε το θάρρος να τον/την ρωτήσεις με τι ασχολείται, σύστησε τον εαυτό σου και πιάσε την κουβέντα. Μπορεί αυτή η κουβεντούλα να οδηγήσει σε ανταλλαγή αριθμών. Ποτέ δεν ξέρεις!

#7 Σε αίθουσα αναμονής

Είτε πρόκειται για αναμονή της ίδιας πτήσης στο αεροδρόμιο, είτε στο γραφείο ενός γιατρού, έχεις πάντα μία δικαιολογία να πιάσεις την κουβέντα σε κάποιον για να σκοτώνεις τον χρόνο. Και στο κάτω – κάτω δεν είναι πάντα αναγκαίο να έχεις μία δικαιολογία για να μιλήσεις σε κάποιον.

#8 Στο σουπερμάρκετ

Μην διστάσεις να τον/την πλησιάσεις κάνοντας την χαζή ερώτηση του τύπου: «Με συγχωρείς, πού το βρήκες αυτό; Θέλω να πάρω κι εγώ το ίδιο.»

#9 Στο γυμναστήριο

Όλοι οι άνθρωποι έχουν πιο χαλαρή κι εύθυμη διάθεση όταν γυμνάζονται. Οι μεν άντρες είναι κουλ και ευδιάθετοι και οι δε γυναίκες συνήθως είναι χωρίς μακιγιάζ και δεν προσπαθούν να δειχτούν. Αν λοιπόν εντοπίσεις κάποιον/α που σου κάνει το κλικ, βρες μία πρόφαση ώστε να του/της μιλήσεις και να γνωριστείτε.

#10 Σε αθλητικό event

Κυρίως προς τις γυναίκες ενδείκνυται το συγκεκριμένο, καθώς οι πιθανότητες είναι να συναντάει κανείς περισσότερο ανδρικό πληθυσμό σε αθλητικές εκδηλώσεις. Αν υποστηρίζετε κι οι δύο την ίδια ομάδα, τότε έχετε εξαρχής μία δικαιολογία για να ανοίξετε συζήτηση.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET