Τιβί

Mente Fuerte για Σολωμού: «Δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε μαζί, είναι καλό marketing αυτό»!

Παρ' όλα αυτά, παραδέχτηκε ότι ζηλεύει πολύ.

Neopolis Team

1 Φεβρουαρίου, 2023

Η σχέση Mente Fuerte – Μαρίας Σολωμού είναι πιο προφανής κι από διάσημους γάμους. Αν είχαμε μια μικρή αμφιβολία στις αρχές της, πλέον βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά.

Όχι ότι το κρύβουν, μιας και ο φωτογραφικός φακός τους έχει πετύχει πολλές φορές σε κοινές τους εξόδους, απλά δε θέλουν να κάνουν την επίσημη δήλωση. Σεβαστό, but still, εμείς ξέρουμε.

Διάβασε κι αυτό

Μάθαμε το πραγματικό όνομα του Mente Fuerte και δυσκολευόμαστε να τον φανταστούμε με αυτό!

Άλλωστε, όπως είπε κι ο ίδιος ο Mente Fuerte (ή Γιωργάκης για τους φίλους) στη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι και ένα καλό μάρκετινγκ αυτό. Όταν σε κάθε σου εμφάνιση στην τηλεόραση ξέρεις ότι θα γίνει θέμα συζήτησης, γιατί να μην το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου;

Το χθεσινοβραδινό του guest στην εκπομπή ‘The 2night Show’ δεν αποτέλεσε κάποια εξαίρεση, με τον Αρναούτογλου να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να εκμαιεύσει το official statement, χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, κατάφερε να πάρει μια πληροφορία για την «ανύπαρκτη» σχέση, κι αυτή είναι ότι ο τράπερ ζηλεύει πολύ.

Ζηλεύω τα πάντα. Ζηλεύω και το τραπέζι άμα κάτσουν μόνοι τους. Πρέπει όμως να υπάρχει κάτι, γιατί βαριέσαι

Το γελάκι, δε, της ηθοποιού – που υποθέτουμε ότι βρισκόταν backstage την ώρα της συνέντευξης – μας έδωσε να καταλάβουμε ό,τι χρειαζόμασταν.

Στα πιο σημαντικά τώρα, ο Mente Fuerte μίλησε επίσης για τη χρόνια μάχη που δίνει με την κατάθλιψη. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι παίρνει αντικαταθλιπτικά, πράγμα που οδήγησε το βάρος του να αυξηθεί. Όπως σημείωσε, είχε καταφέρει δύο φορές προηγουμένως να χάσει κιλά με άσκηση και διατροφή, αλλά επειδή δεν άντεχε να ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία, προτίμησε να προχωρήσει σε εγχείρηση.

Τόνισε όμως πως δεν το έκανε για να «χωρέσει» στα πρότυπα ομορφιάς που επικρατούν, ούτε γιατί τον ενδιέφερε τι πιστεύουν οι άλλοι.

Ήθελα να χάσω κιλά γιατί δεν ένιωθα καλά με εμένα, δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν σε γουστάρουν οι γυναίκες γιατί όπως βλέπεις είμαστε καυ…ς είτε με πολλά κιλά, είτε με λίγα. Είναι θέμα πώς αισθάνεσαι. Είχα πάρει πολλά κιλά, γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Έκανα χειρουργείο για να τα χάσω τα κιλά. Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω. Τα αντικαταθλιπτικά τελειώνουν ποτέ; Πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου. Δεν τα πάω καλά με τους ψυχολόγους, θέλω να τα πάω. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο. Άργησα να καταλάβω ότι έχω κατάθλιψη, τώρα είμαι πολύ καλά σε σχέση με το πώς ήμουν, το διαχειρίζομαι.

Για την κατάθλιψη από την άλλη, δήλωσε πως τώρα βρίσκεται σε καλύτερο μέρος απ’ ό,τι παλιά, ενώ ακόμα ψάχνει τ@ ψυχολόγο που θα του ταιριάξει. Το struggle πολλών…

 

Όσο για τα μαθητικά του χρόνια, χαρακτήρισε τον εαυτό του… αγράμματο: «Μεγάλωσα στην Καλλιθέα. Ήμουν το μαύρο πρόβατο. Δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο, δυστυχώς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τους σοβαρούς κινδύνους αν δεν ξέρεις γράμματα. Άλλο να είσαι αμόρφωτος και άλλο αγράμματος, εγώ είμαι αγράμματος».

FUN ZONE

EVENTS

Το πιο sustainable συνέδριο του YES-Europe έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET