Τιβί

Μάθαμε το πραγματικό όνομα του Mente Fuerte και δυσκολευόμαστε να τον φανταστούμε με αυτό!

Όσο για τη σχέση με τη Σολωμού, παραμένουμε μπερδεμένοι.

Neopolis Team

17 Οκτωβρίου, 2022

Σε ρόλο Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Θέμης Γεωργαντάς πήρε συνέντευξη από έναν ακόμη τράπερ της ελληνικής σκηνής και μάθαμε ένα από τα βασικότερα μυστήρια που περικλείουν τα άτομα αυτά: το ονοματεπώνυμό του.

Το Mente Fuerte δεν είναι το βαφτιστικό του τραγουδιστή *mind blown*, αλλά το καλλιτεχνικό με το οποίο τον έχουμε μάθει. Στη συνέντευξή του στην εκπομπή ‘After Dark’ λοιπόν, μας αποκάλυψε το πραγματικό όνομα πίσω από το παρατσούκλι και το μόνο που θα πούμε είναι ότι δε θα έχτιζε καριέρα με αυτό – όχι στην τραπ σκηνή τουλάχιστον. Το Γιώργος Τσακμακίδης (ναι, έτσι απότομα σας το φέρνουμε) το πολύ πολύ να ταίριαζε σε κάποιο σχήμα της Ιεράς Όδου, αλλά όχι σε κομμάτια όπως το ‘Caliente’…

Στο κους κους κομμάτι, ο παρουσιαστής έφερε την κουβέντα στη Μαρία Σολωμού για να κόψει κίνηση, μιας και τον προηγούμενο καιρό υπήρξαν έντονες φήμες για σχέση. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι παίζει μεταξύ τους βασικά (ούτε καν μετά την κουβέντα τους στο podcast της Σολωμού). Στην ίδια κατάσταση παραμένουμε και μετά τη συνέντευξή του στο ‘After Dark’, όπου μάθαμε απλά ότι τη θεωρεί «μούσα του έρωτα»

Ωραίο κορίτσι η Μαρία! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει, φοβερή ηθοποιός! Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο του άλμπουμ μου, γιατί η πρώτη που είχα στο μυαλό μου ήταν ακριβή και πήρα την αμέσως επόμενη (γέλια). Την κοιτάς τώρα αυτήν τη γυναίκα, δε βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;

Για το εξώφυλλο του δίσκου του συγκεκριμένα, είπε πως «Επειδή είμαστε κοντά, της έκανα αυτή την πρόταση και θεωρώ ότι την αντιπροσωπεύει. Και με τη Ζαρίφη είμαστε κοντά.», προσθέτοντας ότι έκανε πρόταση και σε αυτήν, αλλά ζητούσε πολλά, οπότε στράφηκε στη Μαρία, «στη δεύτερη Roomie».

Τέλος, μιλώντας για την τραπ μουσική και την αίσθηση που προκαλούν οι στίχοι της, είπε: «Θεωρώ λάθος να κατακρίνεται ο στίχος. Προκλητικοί στίχοι υπάρχουν και στη ροκ και στο ρεμπέτικο. Κι εγώ δε συμφωνώ με πολλά πράγματα. Κοιτάω τη μουσική μου, αυτά που γράφω εγώ. Δε συμφωνώ με το πώς έχουμε καθοδηγήσει τη νεολαία μέχρι τώρα. Έχουμε πολύ λάθος πρότυπο».

FUN ZONE

Τιβί

Τα νέα είναι ΣΥΓΚΛΟ: Το GNTM επιστρέφει στο Star μετά το διάλειμμα που έκανε πέρσι!

PLACES TO BE

Το Aperol πρωταγωνιστεί στα Sunset DJ Sets του ΚΠΙΣΝ, κάθε Τετάρτη μέχρι τις 4/09!

Μουσική

Το κλιπ του ‘Ah Thalassa’ μας κέρασε η Μαρίνα για τη γιορτή της, με ένα σημαντικό μήνυμα!

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET