Είναι viral

Μέγας γυπαετός έστειλε τα… απόκρυφά του, στην ομαδική συνομιλία με τους συμφοιτητές του!

Εμείς τα έχουμε πει για τις ομαδικές. Είναι η καταστροφή μας!

Δαμιανός Σανταλίδης

27 Αυγούστου, 2018

Κυρίες και κύριοι, να σας παρουσιάσω τον Μαρέζ, έναν φοιτητή που έκανε το πιο ηλίθιο λάθος της ζωής του! Ή καλύτερα, ΤΑ πιο ηλίθια λάθη της ζωής του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή κι εδώ θέλω και τη βοήθειά σου. Ας πούμε ότι το κινητάκι σου αύριο-μεθαύριο χαλάει… Τι κάνεις; Το πας για service, σωστά; Όχι όπου κι όπου όμως… Ή κάνω λάθος; Anyway, αν είσαι απ’ αυτούς που όταν βγάζει μεγάλη ζημιά το κινητό του, αποφασίζει να οδηγηθεί στη φθηνότερη δυνατή λύση, τότε πολύ πιθανό να είσαι ο/η επόμενος/η που θα την πάθει.

Καταλαβαίνεις φίλε Μαρέζ λοιπόν, πως το πρώτο σου λάθος ήταν ακριβώς αυτό. Είχες θέμα με το λειτουργικό κι επέλεξες να το πας στον πρώτο «μάστορα του κώλου» που βρέθηκε μπροστά σου. Bad decision! Όσο δεν πάει…

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Μαρέζ βρέθηκε να στέλνει, χωρίς να το ξέρει προφανώς, dick pics (μετάφραση δε χρειάζεται να κάνουμε) στην ομαδική συνομιλία με τους συμφοιτητές του!

Eμ, τα ‘θελε ή δεν τα ‘θελε ο κωλαρίνος σου, κολλητέ μου; Κι αν εσύ που διαβάζεις, αναρωτιέσαι πώς ΣΚΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ και ποιες ήταν οι αντιδράσεις του, εστίασε την προσοχή σου παρακάτω, στα tweets που ανήρτησε ο ίδιος.

https://twitter.com/Marese_CP/status/1032138227426230272

https://twitter.com/Marese_CP/status/1032139127574208512

Το τηλέφωνό του σύμφωνα με τις εν λόγω αναρτήσεις, δε σεταρίστηκε σωστά κι άρχισε να κάνει… τα δικά του, πατώντας κουμπιά χωρίς καμία λογική. Και το κακό δεν άργησε να γίνει. Την επόμενη μέρα που πήγε στη σχολή και κάθισε στη θέση του, ξέχασε τη συσκευή στην κωλότσεπη. Και με λίγα λόγια, η φάση έγινε κώλος!

https://twitter.com/Marese_CP/status/1032144505330384896

ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΜΗΠΩΣ; Ιδού…

Το χειρότερο στην όλη υπόθεση, είναι άλλο. Το φωτογραφικό υλικό βλέπετε, δε γίνεται να διαγραφεί για το υπόλοιπο εξάμηνο, σύμφωνα με τους κανόνες του application. Τι εφαρμογές χρησιμοποιείτε κι εσείς, ρε Αμερικανάκια;!

https://twitter.com/Marese_CP/status/1032145293108805632

Με έναν αετό να κοσμεί τον λογαριασμό του στο Twitter πάντως, εμείς τον ανακηρύσσουμε δικαίως στον «ΓΥΠΑΕΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ»!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET