Μουσική

Με το «Better Love» θα μας εκπροσωπήσει η Κατερίνα Ντούσκα στην Eurovision!

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, τον Μάιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ. Το μέχρι τώρα feedback του κόσμου αποδεικνύει πως η επιλογή της Ελληνοκαναδής τραγουδίστριας είναι κάτι παραπάνω από καλή, αφού μπορεί να μην […]

Neopolis Team

19 Φεβρουαρίου, 2019

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, τον Μάιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Το μέχρι τώρα feedback του κόσμου αποδεικνύει πως η επιλογή της Ελληνοκαναδής τραγουδίστριας είναι κάτι παραπάνω από καλή, αφού μπορεί να μην επιζητάμε τη νίκη, θέλουμε όμως να υπάρχει μια αξιοπρεστέτατη σκηνική παρουσία. Η Κατερίνα Ντούσκα έχει εκτός των άλλων και εκπληκτική φωνή, ικανή να γοητεύσει τον κόσμο.

Και μπορεί το τραγούδι να κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου, μαζί με το βίντεοκλιπ, ωστόσο στα χέρια μας έχουμε ορισμένες πληροφορίες.

Έχει τίτλο “Better Love“, είναι ένα ερωτικό εναλλακτικό κομμάτι, ανήκει στην Indie Pop και αυτή τη στιγμή τελειοποείται στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται η Κατερίνα Ντούσκα.

https://www.instagram.com/p/BuBMns6goZn/

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Η Φωλιά των Κου Κου“, στην ενορχήστρωση θα ακούσουμε ένα όργανο που θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στη Eurovision, ένας ήχος καθαρά ευρωπαϊκός που θα θυμίζει λίγο Amy Winehouse. Δεν θα είναι ακριβώς μπαλάντα, αφού θα έχει ρυθμό για να λικνιζόμαστε.

Πρόκειται πάντως για ένα πολύ διαφορετικό κομμάτι απ’ ό,τι έχουμε στείλει τα τελευταία χρόνια και αυτό θα κάνει εντύπωση.

Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τις τελευταίες πινελιές στην ενορχήστρωση του τραγουδιού της είναι ο σύντροφός της, ο Τιμολέων Βερέμης, ο γνωστός Leon of Athens.

Ένα καλό feeling εμείς το έχουμε. Εσείς;

https://www.instagram.com/p/BrGYK6RnvCx/

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET