ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2019!

Από τις 14 έως τις 19 Μαϊου, το Τελ Αβίβ του Ισραήλ θα χορεύει σε ρυθμούς Eurovision. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει, και επίσημα πλέον, η Κατερίνα Ντούσκα.  Χθες το βράδυ, η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της παρουσίασε την Κατερίνα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια ερμηνεύτρια με ιδιαίτερο ηχόχρωμα, το οποίο αναδεικνύεται από τις συνθέσεις […]

Δήμητρα Πραντάλου

15 Φεβρουαρίου, 2019

Από τις 14 έως τις 19 Μαϊου, το Τελ Αβίβ του Ισραήλ θα χορεύει σε ρυθμούς Eurovision. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει, και επίσημα πλέον, η Κατερίνα Ντούσκα. 

Χθες το βράδυ, η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της παρουσίασε την Κατερίνα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια ερμηνεύτρια με ιδιαίτερο ηχόχρωμα, το οποίο αναδεικνύεται από τις συνθέσεις και τους στίχους που η ίδια υπογράφει.

https://www.instagram.com/p/Bq9sBLDHG7P/

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την ΕΡΤ στη φετινή, 64η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019, η οποία θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως και τις 19 Μαΐου 2019.

Η Ομάδα Εργασίας της ΕΡΤ λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ιστορία της Eurovision και της συμμετοχής της ΕΡΤ σ’ αυτήν όπως και τον διεθνή χαρακτήρα του μουσικού αυτού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού διαγωνισμού υψηλών προδιαγραφών και ανταγωνισμού, γνωμοδότησε ομόφωνα υπέρ της Κατερίνας Ντούσκα.

Τους δύο Ημιτελικούς και τον μεγάλο Τελικό της Eurovision θα περιγράφουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η ελληνοκαναδή Κατερίνα Ντούσκα ανήκει στο δυναμικό της ΕΜΙ, ζει στην Αθήνα και το 2016 κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Embodiment”. Γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε με το “One in a Million” και την κορυφαία διασκευή της στο τραγούδι “Do I Wanna Know” των Arctic Monkeys.

Πολύς κόσμος παρομοιάζει την φωνή τής με εκείνη της αδικοχαμένης τραγουδίστριας, Amy Winehouse. Ενδεχομένως, αυτό είναι ίσως κάτι που θα δούμε να συμβαίνει και απ΄τα ξένα media που θα καλύψουν την Eurovision.

Η ίδια, ωστόσο, εξηγεί:

«Δεν με ενοχλεί όταν με συγκρίνουν με την Amy Winehouse. Με συγκρίνουν με ένα σωρό άλλους. Τα τελευταία σχόλια που διάβασα είναι ότι μοιάζω με τη Lana Del Rey, ότι έχω τα χαριτωμένα δόντια της Heidi Williams και ότι ακούγομαι σαν την Amy. Και, παρ’ όλα αυτά, το σχόλιο ήταν καλοπροαίρετο. Όταν ξεκινάς, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες, οπότε με τιμά να με συγκρίνουν με σπουδαίες φωνές, ασχέτως με το αν συμφωνώ ή όχι. Δεν νομίζω πως έχει σημασία. Αναζητώ περισσότερο την αρνητική παρά τη θετική κριτική. Αυτό εν μέρει είναι κακό, επειδή εστιάζω σε αυτά που δεν έχω, παρά σε αυτά που έχω. Όταν αντιλαμβάνομαι κόμπλεξ και εμπάθεια γενικότερα στην κριτική, είτε αφορά εμένα είτε όχι, λυπάμαι. Δεν νομίζω ότι έχει κάτι να σου δώσει αυτό. Εκτιμώ τα εποικοδομητικά σχόλια και τον τρόπο που μπορεί να εκφραστούν αυτά. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι να κάνεις ένα σχόλιο, ώστε να πιάσει τόπο».

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το κομμάτι, αλλά κάτι μας λέει πως θα είναι μπαλάντα. Το ελπίζουμε κιόλας, αφού η Κατερίνα υποστηρίζει εξαιτερικά αυτό το είδος.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως την Κύπρο θα εκπροσωπήσει η Τάμτα. Και όπως έχουμε ξαναγράψει, πιστεύουμε πως μετά την επιτυχία που χάραξε η Ελένη Φουρέιρα, η Τάμτα μάλλον θα είναι εκείνη που θα την ολοκληρώσει.

Αυτό όμως είναι το δικό μας κορίτσι:

https://www.instagram.com/p/BrIxr4Ync7a/

https://www.instagram.com/p/Bqet27KHNlB/

https://www.instagram.com/p/BpCCqkrHaEB/

https://www.instagram.com/p/BoEL_SLHJMa/

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET