Είναι viral

Μαθητής στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου επισκευάζει θρανία στα κενά των μαθημάτων και γίνεται viral!

Μια ηλιαχτίδα φωτός ανάμεσα στις τόσες προβληματικές συμπεριφορές ανηλίκων τελευταία!

Neopolis Team

27 Οκτωβρίου, 2022

Πάνω που αρχίσαμε να χάνουμε κάθε ελπίδα (δεν είναι και λίγο να βλέπεις καθημερινά επιθέσεις, βανδαλισμούς, ακόμα και βιασμούς από ανήλικα), διαβάζουμε γι’ αυτόν εδώ τον μαθητή από ΕΠΑΛ, που απλά ευχόμαστε να ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση που κάνει τη διαφορά.

Ο Παύλος Κατσιούρας έχει γίνει viral για έναν πολύ καλό λόγο.

Σε αντίθεση δηλαδή με τις περισσότερες φορές που συμβαίνει αυτό, όπως γιατί έφηβοι έβγαλαν μαχαίρια, σλατίνες τσακώθηκαν και μαθητές βανδάλισαν σχολεία, ο συγκεκριμένος μαθητής της Α’ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου, έγινε γνωστός γιατί θέλησε να αφήσει ένα θετικό αποτύπωμα στο σχολείο του. 

Εκεί ανάμεσα στον καταιγισμό άσχημων ειδήσεων λοιπόν, ο Παύλος έρχεται με μια τόσο απλή κίνηση όπως το να επισκευάζει τα χαλασμένα θρανία του σχολείου του, και μας φτιάχνει τη διάθεση. Γίνε κι εσύ σαν τον Παύλο, μπορείς!

Η ανάγκη για τέτοια παραδείγματα εντωμεταξύ, γίνεται ξεκάθαρη κι από τη διάσταση που έχει πάρει η συγκεκριμένη περίπτωση. Ένας μαθητής αποφασίζει να πάει κόντρα στο ρεύμα αυτών των καιρών και αντί να βγάλει θυμό επιλέγει να κάνει πράξεις μου μετράνε, και γίνεται αμέσως viral και δέκτης των πιο θετικών σχολίων (τα οποία επίσης σπανίζουν).

Όπως είπε ο καθηγητής του, Δημήτρης Σακατζής, ο Παύλος απευθύνθηκε ο ίδιος σ’ εκείνον και του ζήτησε στο κενό του να επισκευάζει τα θρανία που είχαν κάποιο πρόβλημα. Συγκεκριμένα είπε:

Μόνος του με έπιασε και μου είπε πως μπορεί και ξέρει να το κάνει. Είδε ότι τρέχουμε όλη μέρα να διατηρήσουμε και να κάνουμε καλύτερο το σχολείο. Υπάρχουν και αυτά τα ΕΠΑΛ.

Οπότε ναι, τελικά υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές στην καθημερινότητα, απλά δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν σπανίζουν όντως ή αν απλά παίρνουν λιγότερη προσοχή από τις άλλες, της απέναντι πλευράς.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Βίκος Cola είναι μια ωδή στο αυθεντικό και το αυθόρμητο!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET