ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Άσε τις ντροπές | Μόλις μάθαμε τι προτιμούν οι Έλληνες στο πορνό!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα site πορνογραφικού περιεχόμενου δίνουν πληροφορίες στη δημοσιότητα σχετικές με τις προτιμήσεις των επισκεπτών τους.Το Pornhub ειδικά κρατάει τα πρωτεία, αφού είναι η πιο οργανωμένη σελίδα που έχει κάνει ‘θεσμό’ αυτά τα στατιστικά που γίνονται αφορμή για πολλά σχόλια και συζητήσεις. Στο παιχνίδι μπήκε φέτος και η ‘Sirina Entertainment’ […]

Neopolis Team

3 Μαΐου, 2018

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα site πορνογραφικού περιεχόμενου δίνουν πληροφορίες στη δημοσιότητα σχετικές με τις προτιμήσεις των επισκεπτών τους.Το Pornhub ειδικά κρατάει τα πρωτεία, αφού είναι η πιο οργανωμένη σελίδα που έχει κάνει ‘θεσμό’ αυτά τα στατιστικά που γίνονται αφορμή για πολλά σχόλια και συζητήσεις.

Στο παιχνίδι μπήκε φέτος και η ‘Sirina Entertainment’ του Δημήτρη Σειρινάκη, δίνοντας στοιχεία με τις προτιμήσεις των Ελλήνων, αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν τους πρωταγωνιστές των ταινιών.

Η ελληνική πόλη που βγάζει τις περισσότερες πορνοστάρ

Η πόλη που βγάζει τις περισσότερες Ελληνίδες πορνοστάρ είναι η Θεσσαλονίκη με ποσοστό 60%, ενώ η Αθήνα έρχεται δεύτερη με μεγάλη διαφορά αφού έχει ποσοστό μόλις 20%. Τρίτη βρίσκεται η Πάτρα με 5% και η υπόλοιπη Ελλάδα με 15%.

Από τις πορνοστάρ, το 38% έχει κάνει πλαστική στήθους, ενώ οι περισσότερες από αυτές σταματούν μετά την πρώτη τους ταινία. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί την περίοδο που την γύρισαν προφανώς ήθελαν έξτρα χρήματα ή μπορεί γιατί ήθελαν ένα έναυσμα για την καριέρα τους. Το 71% των πρωταγωνιστών, πάντως, δηλώνει ευχαριστημένο από την πράξη εν ώρα γυρίσματος.

Oι μοναδικοί επισκέπτες

Πάμε τώρα και στα πιο ζουμερά στατιστικά. Η επίσημη σελίδα της Sirina, έχει 1.200.000 μοναδικούς επισκέπτες με το 83% να είναι άνδρες και το 17% γυναίκες. Από αυτούς, το 33,5% είναι ηλικίας 24-35 ετών, το 27% 18–24 ετών, το 15,5% 35–44 ετών, ενώ το 11% ανήκει στην κατηγορία άνω των 55.

Το 60% των Ελλήνων γουστάρει τα ερασιτεχνικά βίντεο, ενώ η κατηγορία Anal Sex επικρατεί με ένα εντυπωσιακό 78%. Άλλες κατηγορίες που ξεχωρίζουν είναι οι: Milf, Teens, Mamma, Gay, Ελληνικό, Λεσβιακό.

Η πόλη που… του δίνει και καταλαβαίνει

Την πρώτη θέση με την περισσότερη επισκεψιμότητα στα πορνό κατέχει η Λαμία, την δεύτερη η Λάρισα και την τριάδα συμπληρώνει η Ζάκυνθος.

Ακολουθεί με σειρά ο Βόλος, η Καλαμάτα, η Πάτρα, η Ρόδος, το Ηράκλειο, η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα.

Η επαρχία το ζει!

Οι πρωταγωνίστριες που γουστάρει ο λαός

Χωρίς αυτές η Sirina θα ήταν ένα τίποτα. Οι αγαπημένες των αντρών (μπορεί και γυναικών) είναι οι κυρίες παρακάτω:

Τζούλια Αλεξανδράτου
Μαριάννα Ντούβλη
Βούλα Βαβάτση
Χριστίνα Ρουσσάκη
Μαρία Αλεξάνδρου
Inna
Νικολέτα Ρωμανού
Ηλέκτρα Γαλανού

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET