fbpx

H Marvel μας έδωσε τα πρώτα πλάνα από τις σειρές που ετοιμάζει, θέλουμε κι εμείς Disney+!


Φαντάζομαι πως στους περισσότερους από εσάς, η φράση «Super Bowl» δε σας λέει κάτι. Να σας ενημερώσουμε λοιπόν, πως ο τελικός του Αμερικάνικου Football είναι το γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εννοείται λοιπόν, πως όλος ο εμπορικός κόσμος προσπαθεί να εξασφαλίσει έστω και τον ελάχιστο διαφημιστικό χρόνο για να προβάλλει το προιόν του. Η πλάκα είναι πως οι συγκεκριμένες διαφημίσεις προετοίμαζονται καιρό, με τεράστιο μπάτζετ και συνήθως εξελίσσονται σε επιτυχίες της χρονιάς. Είναι τέτοιο το hype τους, που άπειρος κόσμος που δεν έχει ιδέα για το εν λόγω άθλημα περιμένει τα σποτ αυτά, για να συνδυάσει υπέροχα τις φτερούγες κοτόπουλου που αγόρασε.

Ο κόσμος του Hollywood και πιο συγκεκριμένα εκείνος της Marvel, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το MCU περίμενε σαν την κόμπρα και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή. Βρήκε ευκαιρία με το Super Bowl κι έβγαλε τρέιλερ για τα νέα του πρότζεκτ, τα οποία περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία όταν με το καλό μας έρθει το Disney+.

Αναφερόμαστε στις σειρές «Falcon and the Winter Soldier», «Wandavision» και«Loki», ενώ κάπου στο ενδιάμεσο για να μας έχει σε εγρήγορση πέταξε και λίγο «Black Widow». Η καλύτερη στιγμή βέβαια, ήταν με διαφορά η επιβεβαίωση πως ο Τομ Χίντλστoν επιστρέφει στο ρόλο του παλαβιάρη Loki!

Όλες οι καινούριες προσπάθειες της εταιρείας φαίνονται να έχουν ενδιαφέρον και σίγουρα δε θα περάσουν αδιάφορες. Από τη μία έχουμε την Scarlet Witch, η οποία προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή τον Vision μετά τα γεγονότα του Endgame. Απ’ οτι φαίνεται, όλο αυτό θα γίνει μέσα από parody αναφορές στο «Rosanne» και «Fuller House». Φαίνεται λίγο παράξενο αλλά… γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για κάτι τέτοια παράξενα.

Από την άλλη Bucky Barnes, Sam Wilson συνεχίζουν όπως φαίνεται το legacy του Captain America και θα βρέθουν αντιμέτωποι με τον Helmut Zemo ο οποίος γυρίζει αποκλειστικά στις οθόνες μετά τα γεγονότα του Civil War. Φυσικά οι fans όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι, δε γινόταν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους:

Τέλος, οφείλουμε να κάνουμε ειδική αναφορά και στο ανανεωμένο τρέιλερ της Black Widow. Σ’ αυτό, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις υπόλοιπες Widows και φυσικά στον Red Guardian.  Σκάρλετ μου, σε περιμένω με τόση αγωνία που η πρωτομαγιά φαίνεται να απέχει μια αιωνιότητα ακόμα…

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, αντιλαμβανόμαστε πως το 2020 είναι πολύ μεγάλη και σημαντική χρονιά για τη Marvel. Θα βγάλει ένα σωρό καινούρια πρότζεκτ και συν σε αυτό, προχωρά δειλά δειλά και στη Phase 4, η οποία πρέπει να σταθεί χωρίς τον Tony Stark και τον Captain America. Μην ξεχνάμε επίσης και το «Eternals», το οποίο σηματοδοτεί μια νέα γενιά υπερηρώων, τη στιγμή που και η Sony μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι, το τρέιλερ του «Morbius», του spin-off του Spiderman. Με λίγα λόγια, ένα υπέροχο 2020 ανοίγεται μπροστά μας!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET