Μουσική

Οι Måneskin θα κάνουν live στο TikTok, έχει κολλήσει το δάχτυλο στο attend!

About time! 

Στέλα Τσάναϊ

15 Ιουνίου, 2021

Λίγες εβδομάδες μετά την Eurovision και ο πυρετός Måneskin καλά κρατεί!

Αφού έχουμε παίξει σε repeat όλα τους τα τραγούδια τουλάχιστον 387 φορές και βάλαμε στις παγκόσμιες τάσεις το ‘Coraline’, το ‘I Wanna Be Your Slave’, το ‘Zitti e Buoni’ και πολλά πολλά άλλα, ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε και πάλι live!

Εάν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι την ενδεχόμενη συναυλία τους στην Ελλάδα ή δεν πρόλαβες τέλος πάντων ακόμα να ραφτείς (θέλει και το χρόνο του το νυφικό!), εμείς σε καταλαβαίνουμε. Ε είναι και η Eurovision κάπως μακριά ακόμα (ή πολύ απλά δεν έχεις λεφτά να δώσεις για ταξίδια στις Ιταλίες, που είναι και το πιο πιθανό), οπότε ΜΗΝ ΑΓΧΩ.

Οι Måneskin είναι εδώ για να μας κρατήσουν παρέα έστω και διαδικτυακά.

Αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 18:00 πρόκειται να τους απολαύσουμε σε live concert στο TikTok! *δάκρυαχαράς* Μέσα από τον καινούριο τους λογαριασμό στην πλατφόρμα, οι @therealmaneskin θα εκπέμπουν live από το Βερολίνο και περιττό να πω ότι μέσα σε 4 μόλις μέρες από τη δημιουργία του λογαριασμού, έχουν πάνω από 1 εκατ. followers ήδη. ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ FOLLOW!

@therealmaneskinWednesday 16th June at 5 pm live on @tiktok from Berlin. Stay tuned ⚡️♬ suono originale – Måneskin

Ωστόσο, δε θα μας δοθούν έτσι απλά και απλόχερα, καθώς πρόκειται μόνο για μισή ώρα live, πράγμα που λίγο μας ξενερώνει. Μισή ώρα θέλουμε μόνο να συνέλθουμε από το λιποθυμικό επεισόδιο, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; Παρόλα αυτά, θα έχουμε το χρόνο να ακούσουμε όοοολα αυτά τα τραγούδια που έχουμε μάθει απ’ έξω, αλλά και το Beggin’ που φτάνει αυτή την ώρα στις κορυφές των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών charts!

Και μην ακούσω κανέναν να λέει ότι έχει κανονίσει. Ξεκανονίστε τα όλα, διότι εκτός από τη live συναυλία, αύριο έχει και απεργία στα ΜΜΜ! Το λες και σατανική σύμπτωση ή απλά πολύ καλή ευκαιρία για να λιώσεις σπίτι όλη μέρα και να κάνεις το ανάλογο prep για τις 18:00. Αυτό σηκώνει ψυχολογική προετοιμασία, όχι αστεία.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

Μουσική

Snik και Light δεν είναι καλεσμένοι στα φετινά βραβεία MAD λόγω περσινού ξύλου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET