Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός μάνατζερ ράγκμπι που όλοι μισούμε!


Μπορεί να μπήκε πριν λίγες εβδομάδες στη ζωή μας αλλά μας έχει μείνει αξέχαστος. Ο Πάνος Αργιανίδης είναι ίσως από τους πρώτους ανθρώπους στην Ελλάδα που δηλώνει ως επάγγελμα, μάνατζερ ράγκμπι. Και ας το πιάσουμε από την αρχή. Πόσες ομάδες και παίκτες ράγκμπι υπάρχουν πια στην Ελλάδα, για να έχουν και άνθρωπους που τους μανατζάρουν;

Έπειτα ας μιλήσουμε για αυτό το αγέροχο στυλ του. Υπάρχει απόλυτη ταύτιση στα ρούχα του καθώς φοράει όλα τα αστέρια του ουρανού από τις μπλούζες και τα παντελόνια του μέχρι το καπέλο και την μπαντάνα του.

Ας περάσουμε τώρα, στο αδαμάντινο χαρακτήρα καθώς τρεις λέξεις θα μπορούσαν να τον χαρακτηρίσουν: ειλικρινής, ομαδικός και δίκαιος. Από πού να πιαστούμε; Από το ότι έδιωξε τον Αγγελόπουλο που και καλά ήταν φίλοι, από το γεγονός ότι βρίζει τους συμπαίκτες του πίσω από την πλάτη τους ή το ότι κέρδισε την ασυλία και έδιωξε τον Κώστα που αν και αυτός είναι αντιπαθητικός δεν υπήρχε λόγος να αποχωρήσει σε αυτήν την φάση του παιχνιδιού.

Όσο για την αγωνιστική του φόρμα; Μα πως αλλιώς θα μπορούσε να τα πηγαίνει ένας μάνατζερ ράγκμπι πέρα από το να χάνει σε ό,τι του ανατίθεται;

Και αν δεν το ξέρατε. Ο αγαπητός Πάνος έχει χαραμίσει εδώ και πολύ καιρό τα 5 λεπτά δημοσιότητας που αντιστοιχούν σε κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη, καθώς έχει παίξει στο Deal κερδίζοντας μόνο 10 ευρώ και χωρίς να προκαλέσει καμία έκπληξη σε κάποιον τηλεθεατή αφού όλοι το περιμέναμε από αυτόν!

Kαι για να μην λέτε, πως εμείς είμαστε οι κακόβουλοι της υπόθεσης, να σας ενημερώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί σατιρική ομάδα στο Facebook για το αγόρι μας ενώ tweets όπως τα παρακάτω, δίνουν και παίρνουν μετά από κάθε επεισόδιο του Survivor.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET