Μουσική

Τα MAD VMAs διάβασαν τη σκέψη μας και φέρνουν συνεργασία Φουρέιρα-Chanel!

Fuegooο στη σκηνή!

Neopolis Team

18 Μαΐου, 2022

Συνεργασία fuego έρχεται στα Mad VMAs 2022 και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό! 

Για την ακρίβεια, είχαμε ήδη κάνει εικόνα το ντουέτο Φουρέιρα-Chanel από τη στιγμή που η δεύτερη ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision. Το μυαλό μας (και όλης της Ευρώπης λογικά) έκανε τη σύνδεση μεταξύ των δύο εμφανίσεων και υπήρξε από την αρχή μια σύγκριση. Νικήτρια αυτής η Ελένη Φουρέιρα φυσικά.

Οι δύο τραγουδίστριες έχουν έρθει σε επικοινωνία κι έχουν αποκτήσει φιλικές σχέσεις, ενώ σε λίγο καιρό θα μοιραστούν τη σκηνή στα βραβεία MAD, που σιγά μην άφηναν τέτοια ευκαιρία! Από αυτό και μόνο ο πήχης για τα VMAs 2022 έχει ανέβει ψηλά, και κάτι μας λέει ότι εκεί θα βρούμε το νέο μας καλοκαιρινό κόλλημα.

Το ‘Happy Day’ του Alpha συγκεκριμένα, μας έκανε γνωστή την είδηση γι’ αυτή τη συνεργασία, ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμα πάνω σε τι θα τις δούμε. Σίγουρα σε κάτι φουλ χορευτικό! Τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και η Chanel έχουν μεγάλο ατού το παρουσιαστικό τους, οπότε αναμενόμενο η εμφάνισή τους να επικεντρωθεί εκεί. Κι αν πρέπει να κάνουμε μια ακόμη πρόβλεψη, τότε αυτή είναι ότι θα πουν ισπανικό τραγούδι και δε μας πείθετε για τίποτα άλλο!

Η μία λοιπόν κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Eurovision με το ‘Fuego’, η άλλη την τρίτη με το ‘SloMo’ και κάτι μας λέει ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φτάσουν κορυφή αυτή τη φορά!

Υ.Γ. Ζούμε να δούμε κάποια στιγμή και το ντουέτο Φουρέιρα-Anitta!

FUN ZONE

EVENTS

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η φωταγώγηση του δέντρου, με Πέτρο Ιακωβίδη και FY επί σκηνής!

BINGE WATCHING

To ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν θα κάνει το Buckingham Palace να κλάψει!

PLACES TO BE

Το ΚΠΙΣΝ μπαίνει σε xmas mood – Σήμερα η φωταγώγηση και η έναρξη των εκδηλώσεων!

EVENTS

Christmas is coming to town: Αύριο η φωταγώγηση του δέντρου με συναυλία της Τάμτα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET