Μουσική

Τα MAD VMAs διάβασαν τη σκέψη μας και φέρνουν συνεργασία Φουρέιρα-Chanel!

Fuegooο στη σκηνή!

Neopolis Team

18 Μαΐου, 2022

Συνεργασία fuego έρχεται στα Mad VMAs 2022 και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό! 

Για την ακρίβεια, είχαμε ήδη κάνει εικόνα το ντουέτο Φουρέιρα-Chanel από τη στιγμή που η δεύτερη ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision. Το μυαλό μας (και όλης της Ευρώπης λογικά) έκανε τη σύνδεση μεταξύ των δύο εμφανίσεων και υπήρξε από την αρχή μια σύγκριση. Νικήτρια αυτής η Ελένη Φουρέιρα φυσικά.

Οι δύο τραγουδίστριες έχουν έρθει σε επικοινωνία κι έχουν αποκτήσει φιλικές σχέσεις, ενώ σε λίγο καιρό θα μοιραστούν τη σκηνή στα βραβεία MAD, που σιγά μην άφηναν τέτοια ευκαιρία! Από αυτό και μόνο ο πήχης για τα VMAs 2022 έχει ανέβει ψηλά, και κάτι μας λέει ότι εκεί θα βρούμε το νέο μας καλοκαιρινό κόλλημα.

Το ‘Happy Day’ του Alpha συγκεκριμένα, μας έκανε γνωστή την είδηση γι’ αυτή τη συνεργασία, ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμα πάνω σε τι θα τις δούμε. Σίγουρα σε κάτι φουλ χορευτικό! Τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και η Chanel έχουν μεγάλο ατού το παρουσιαστικό τους, οπότε αναμενόμενο η εμφάνισή τους να επικεντρωθεί εκεί. Κι αν πρέπει να κάνουμε μια ακόμη πρόβλεψη, τότε αυτή είναι ότι θα πουν ισπανικό τραγούδι και δε μας πείθετε για τίποτα άλλο!

Η μία λοιπόν κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Eurovision με το ‘Fuego’, η άλλη την τρίτη με το ‘SloMo’ και κάτι μας λέει ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φτάσουν κορυφή αυτή τη φορά!

Υ.Γ. Ζούμε να δούμε κάποια στιγμή και το ντουέτο Φουρέιρα-Anitta!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘Poor Things’: Έρχεται στο Disney+ λίγο πριν τα Όσκαρ, για να ξέρεις ποιος θα τα σηκώσει!

Μουσική

Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Κύπρου και ήδη σκαρφάλωσε στις τάσεις!

EVENTS

Cool Crips: Το πιο φούξια, σέξι και προσβάσιμο πάρτι της Αθήνας είναι και πάλι εδώ!

EVENTS

Release Athens 2024: Με Parov Stelar, Jain και Telenova θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

EVENTS

ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ: Ετοιμάσου να τα δώσεις όλα για όλα στο Party του CU στο Floyd Club!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET