ΕΛΛΑΔΑ

Λυκειάρχης στα Τρίκαλα θέλει να προσλάβει security για εκδρομή, με τι υπόκοσμο έχει να κάνει;

Έτσι απαντάει στο thug life των μαθητών του.

Neopolis Team

24 Φεβρουαρίου, 2020

Περάσαμε κι εμείς από τα θρανία των σχολείων, ενθουσιαστήκαμε εξίσου με εκδρομές και κάναμε επίσης σχέδια για μ@λακίες κατά τη διάρκειά τους, αλλά λίγο όπα κάπου. Όσο πονοκέφαλο κι αν προκαλέσαμε στους καθηγητές μας (τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τώρα εκ των υστέρων και ζητάμε συγγνώμη) δεν τους φτάσαμε ποτέ στο απελπιστικό σημείο να στραφούν σε εταιρεία security να διαχειριστεί την κατάσταση (τώρα η σειρά τους να μας πουν ευχαριστώ).

Δυστυχώς όμως, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για ένα λύκειο στα Τρίκαλα, καθώς σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο διευθυντής σκέφτεται σοβαρά να προσλάβει ιδιωτική εταιρεία με σκοπό να προσέχει τους μαθητές του στην προσεχή εκδρομή στο Ναύπλιο στις 12 Μαρτίου. Με τι παιδιά έχει να κάνει τέλος πάντων;;;

Στο έγγραφο λοιπόν που δόθηκε να υπογράψουν οι κηδεμόνες για την άδεια συμμετοχής των παιδιών, αναφερόταν πως στην εκδρομή θα συμμετάσχουν 80-84 μαθητές με τη συνοδεία 5 καθηγητών αλλά και δύο σεκιουριτάδων. Αυτό το τελευταίο είναι που εξαγρίωσε τους γονείς.

Χαζογελάμε τώρα εμείς (έχει το κωμικό στοιχείο της η όλη είδηση, αυτό είναι αλήθεια), αλλά εκεί ζουν μεγάλες στιγμές, καθώς οι γονείς έχουν όντως αφρίσει από τα νεύρα τους και αντιδρούν έντονα για το ενδεχόμενο να συνοδεύσουν άγνωστοι τα παιδιά τους. Για την ακρίβεια, έχουν καταθέσει αναφορά εναντίον του λυκειάρχη, ενώ να σημειώσουμε ότι τα ‘χουν γενικότερα μαζεμένα στον συγκεκριμένο, καθώς τον κατηγορούν και για αδικίες στη βαθμολόγηση των μαθητών. Ε και τώρα έγινε το μπαμ. 

Εμείς σαν παιδιά που έχουμε βρεθεί στη θέση τους και έχουμε περιμένει καρτερικά την τριήμερη, τετραήμερη ή πενθήμερη, ευχόμαστε να βρεθεί μια μέση λύση και να μην ακυρωθεί η εκδρομή στο τέλος, γιατί ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο θα πονούσε πολύ. Από την άλλη όμως, θα προτείναμε και στους μαθητές να μειώσουν λίγο τα επίπεδα savageness, γιατί έχουν αυξηθεί επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια και δυσκολευόμαστε να τα κοντρολάρουμε.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

ΕΛΛΑΔΑ

Με παραίτηση προειδοποιούν οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για την υποβάθμιση των πτυχίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET