ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Κι όμως, βρέθηκε λύση για την κολλημένη κέτσαπ στο μπουκάλι!

Μετά από χρόνια αναζήτησης λύσης στο πρόβλημα της κολλημένης κέτσαπ στο μπουκάλι, οι επιστήμονες του MIT μέσα από μία εφεύρεση τους, μας λύνουν για άλλη μία φορά τα χέρια. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή Κρίπα Βαρανάσι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, σύμφωνα με το BBC, δήλωσαν ότι το νέο υλικό μεταλλική ολίσθησης που ανακάλυψαν […]

Default avatar

Guest Author

22 Φεβρουαρίου, 2017

Μετά από χρόνια αναζήτησης λύσης στο πρόβλημα της κολλημένης κέτσαπ στο μπουκάλι, οι επιστήμονες του MIT μέσα από μία εφεύρεση τους, μας λύνουν για άλλη μία φορά τα χέρια.

AdTech AdΟι ερευνητές, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή Κρίπα Βαρανάσι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, σύμφωνα με το BBC, δήλωσαν ότι το νέο υλικό μεταλλική ολίσθησης που ανακάλυψαν είναι ασφαλές και θα μειώσει τη σπατάλη που σήμερα γίνεται στην κέτσαπ, η οποία πετιέται μαζί με το μπουκάλι, χωρίς να έχει καταναλωθεί.
Σημειώνεται πως το νέο υλικό εσωτερικής επίστρωσης μπορεί μελλοντικά να αξιοποιηθεί και σε άλλες συσκευασίες, όπως στις οδοντόπαστες, στα καλλυντικά και στις κόλλες, όπου επίσης μένει προϊόν μέσα στα σωληνάρια, παρά το ζούληγμα τους.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο σύμφωνα με τη ‘Mirror’!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET