ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Κι όμως, βρέθηκε λύση για την κολλημένη κέτσαπ στο μπουκάλι!

Μετά από χρόνια αναζήτησης λύσης στο πρόβλημα της κολλημένης κέτσαπ στο μπουκάλι, οι επιστήμονες του MIT μέσα από μία εφεύρεση τους, μας λύνουν για άλλη μία φορά τα χέρια. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή Κρίπα Βαρανάσι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, σύμφωνα με το BBC, δήλωσαν ότι το νέο υλικό μεταλλική ολίσθησης που ανακάλυψαν […]

Default avatar

Guest Author

22 Φεβρουαρίου, 2017

Μετά από χρόνια αναζήτησης λύσης στο πρόβλημα της κολλημένης κέτσαπ στο μπουκάλι, οι επιστήμονες του MIT μέσα από μία εφεύρεση τους, μας λύνουν για άλλη μία φορά τα χέρια.

AdTech AdΟι ερευνητές, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή Κρίπα Βαρανάσι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, σύμφωνα με το BBC, δήλωσαν ότι το νέο υλικό μεταλλική ολίσθησης που ανακάλυψαν είναι ασφαλές και θα μειώσει τη σπατάλη που σήμερα γίνεται στην κέτσαπ, η οποία πετιέται μαζί με το μπουκάλι, χωρίς να έχει καταναλωθεί.
Σημειώνεται πως το νέο υλικό εσωτερικής επίστρωσης μπορεί μελλοντικά να αξιοποιηθεί και σε άλλες συσκευασίες, όπως στις οδοντόπαστες, στα καλλυντικά και στις κόλλες, όπου επίσης μένει προϊόν μέσα στα σωληνάρια, παρά το ζούληγμα τους.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET