ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 λόγοι που οι γυναίκες ερωτεύονται πλέον τους λιγότερο ελκυστικούς άνδρες!

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Η εμφάνιση μετράει και μετράει πολύ. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς όταν γνωρίζει ένα καινούριο άτομο είναι η εικόνα του στο σύνολό της. Βλέμμα, πρόσωπο, κινήσεις, φωνή, σώμα. Όλα έχουν τη σημασία τους. Η ομορφιά είναι υποκειμενική γι’ αυτό και κανείς δεν μπορεί να σου πει ποτέ «Μα πώς σου αρέσει […]

Θεώνη Σταματοπούλου

25 Αυγούστου, 2017

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Η εμφάνιση μετράει και μετράει πολύ. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς όταν γνωρίζει ένα καινούριο άτομο είναι η εικόνα του στο σύνολό της. Βλέμμα, πρόσωπο, κινήσεις, φωνή, σώμα. Όλα έχουν τη σημασία τους.

Η ομορφιά είναι υποκειμενική γι’ αυτό και κανείς δεν μπορεί να σου πει ποτέ «Μα πώς σου αρέσει ο τάδε; Δεν είναι ωραίος!». Στα μάτια σου είναι πολύ όμορφος, αφού διαθέτει χαρακτηριστικά που εσένα σε συναρπάζουν. Η ομορφιά δεν είναι το μόνο που μετράει βέβαια. Αυτό παύει να σε ενδιαφέρει από κάποια στιγμή και μετά. Πλέον σε συγκινεί η εξυπνάδα, ο χαρακτήρας, η καλοσύνη, το χιούμορ κι η ευγένειά του.

Οι λιγότερο ελκυστικοί άνδρες κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών κι αυτό είναι αρκετά αισιόδοξο. Ίσως κάποια στιγμή να ενδιαφερόμαστε επιτέλους περισσότερο για την ουσία κι όχι για το θεαθήναι. Πάμε να δούμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό:

1. Ξέρουν να φέρονται

Ένας ελκυστικός άνδρας, καλώς ή κακώς, δεν εκτιμά και πολύ την κοπέλα του, καθώς θεωρεί ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχει όποια θέλει. Αντιθέτως, ένας λιγότερο ελκυστικός άνδρας γνωρίζει πώς να κάνει την κοπέλα του να νιώθει μοναδική. Ο καθένας έχει την ανάγκη να τον κάνουν να νιώθει μοναδικός. Θα σου φέρεται ευγενικά, θα σου κάνει κομπλιμέντα, θα σε προσέχει και θα σε έχει σαν τα μάτια του. Άσχετα με το τι υποστηρίζουν οι φεμινίστριες, εξακολουθούν να μας συγκινούν οι πρίγκιπες, γιατί μας κάνουν να νιώθουμε ιδιαίτερες.

2. Έχουν καλύτερη προσωπικότητα

Ναι μπορεί να αποτελεί στερεότυπο, αλλά οι λιγότερο ελκυστικοί άνδρες, συνήθως είναι αρκετά ευφυείς. Η εξυπνάδα είναι ένα στοιχείο που λατρεύουν οι γυναίκες, καθώς επιθυμούν να κάνουν σοβαρές και γεμάτες νόημα συζητήσεις με τους συντρόφους τους. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που σέβονται κι εκτιμούν τους συντρόφους τους, έχουν πολύ πετυχημένες σχέσεις. Το χιούμορ είναι ένα ακόμη στοιχείο τους. Πες μου τώρα ότι δε θες να σε κάνει να γελάς, να τρελαθώ. Εξυπνάδα και χιούμορ λοιπόν, είναι ένας αχτύπητος συνδυασμός.

3. Δεν κοιτάζουν δεξιά και αριστερά

Ναι τα μάτια τα έχουμε για να βλέπουμε, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορώ να στα βγάλω όταν κοιτάζεις από δω κι από εκεί και φλερτάρεις; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μία γυναίκα από το να πιάνει το αγόρι της να φλερτάρει με άλλες. Χάνει την αυτοπεποίθησή της, τα βάζει με τον εαυτό της και φυσικά κάνει σκηνή. Με ένα λιγότερο ελκυστικό άνδρα δεν έχεις τέτοια θέματα. Ξέρεις ότι έχεις την απόλυτη προσοχή του 24/7 κι αυτό είναι υπέροχο. Μπορείς να τον χαίρεσαι μόνο εσύ και καμία άλλη.

4. Δεν καβαλάνε το καλάμι

Οι ωραίοι άνδρες το μόνο που έχουν κατά νου είναι το πώς θα γίνουν ακόμη πιο ωραίοι, ώστε να ρίχνουν περισσότερα γκομενάκια. Είναι ρηχοί και ωραιοπαθείς. Το ότι είναι όμορφος δε σημαίνει ότι του επιτρέπει να το παίρνει αφ’ υψηλού. Θες έναν τέτοιο άνδρα; Δεν το νομίζω. Ένας λιγότερο ελκυστικός άνδρας από την άλλη, μπορεί να μην έχει την τέλεια εξωτερική εμφάνιση, αλλά έχει άλλα αγαθά και χρησιμοποιεί αυτά ως όπλα για να προσεγγίσει εκείνη που του αρέσει. Δεν είναι ούτε προκλητικός ούτε πέφτουλας ούτε ρεμάλι. Είναι ευγενικός, έχει χιούμορ και χαρακτήρα.

5. Είναι πιο ευτυχισμένοι

Είναι πολύ ικανοποιημένοι με τη σχέση τους και δεν θα την άλλαζαν για τίποτα. Νιώθουν και οι δύο εξίσου τυχεροί. Από τη μία ο άνδρας εκτιμά το γεγονός ότι έχει μία όμορφη κοπέλα δίπλα του που τον αγαπάει και τον νοιάζεται κι από την άλλη η κοπέλα έχει το κεφάλι της ήσυχο, γιατί δε χρειάζεται να ανησυχεί μην της φύγει. Πρόσεξε! Δεν εννοώ ότι τον θεωρεί δεδομένο, αλλά ότι δεν κινδυνεύει τόσο όσο θα κινδύνευε άμα στο πλάι της ήταν ένας εγωκεντρικός ωραιοπαθής.

6. Κάνουν καλό σεξ

Οι λιγότεροι ελκυστικοί άνδρες είναι απίστευτοι εραστές. Δίνουν ρέστα στο κρεβάτι κυριολεκτικά. Έχουν την ανάγκη να ικανοποιούν όσο περισσότερο τη σύντροφό τους, ώστε να επιβεβαιώνονται και οι ίδιοι και η ευχαρίστηση είναι πραγματικά αμφίδρομη. Έχουν ζωηρή φαντασία και θέλουν να δοκιμάζουν διαρκώς καινούρια πράγματα για να αποφεύγεται η πλήξη. Τι καλύτερο από αυτό;

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET