ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 λόγοι που οι σχέσεις στις μέρες μας γίνονται όλο και πιο δύσκολες!

Στις μέρες μας συναντάμε ολοένα και περισσότερα μπερδέματα στις σχέσεις, είτε πρόκειται για φιλικές είτε για ερωτικές είτε ακόμα και για συγγενικές. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ όμως γιατί; Πάντα υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος, αλλά για να μη σας χαλάσω τη διάθεση και θυμηθείτε καταστάσεις που θέλετε να ξεχάσετε και μετά να τα ποτάκια και να τα τσιγάρα, […]

Neopolis Team

20 Οκτωβρίου, 2015

Στις μέρες μας συναντάμε ολοένα και περισσότερα μπερδέματα στις σχέσεις, είτε πρόκειται για φιλικές είτε για ερωτικές είτε ακόμα και για συγγενικές. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ όμως γιατί; Πάντα υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος, αλλά για να μη σας χαλάσω τη διάθεση και θυμηθείτε καταστάσεις που θέλετε να ξεχάσετε και μετά να τα ποτάκια και να τα τσιγάρα, θα το πάρουμε λίγο στην … πλάκα.

1. Λεφτά, λεφτά, λεφτά!

Η κατάρα της εποχής μας δεν είναι άλλη από τα λεφτά. Πάντα το πρώτο μας πρόβλημα και πάντα η μοναδική μας σκέψη. Οι «γκόμενες» ψάχνουν για άντρες που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, οι «γαμπροί» έχουν μετατραπεί σε προικοθήρες, αλλά κι οι συγγενείς απο την άλλη, στα οικογενειακά τραπέζια της Κυριακής, κοιτάζουν να δουν ποιος φοράει το ακριβότερο μπλουζάκι. Αυτό δεν είναι σχέσεις… Το Χρηματιστήριο είναι!

2. Έλλειψη εργασίας– Έλλειψη δραστηριότητας.

Ειδικοί λένε πως όταν ένας άνθρωπος δεν εργάζεται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ο εγκέφαλος του αδρανοποιείται. Κάποιος λοιπόν που μένει για πολύ καιρό εκτός του επαγγελματικού χώρου, έχει σαν συνέπεια να μην εξελίσσεται και κοινωνικά. Και κάπως έτσι ο υπολογιστής γίνεται ο μοναδκός μας φίλος! Μα να θυμάστε… δεν μπορεί να μας μιλήσει.

3. Καταναλωτικοι Τερατούληδες! 

Όλη μέρα κι όλη νύχτα δεν σκέφτομαστε κάτι άλλο πέρα από το πώς θα αγοράσουμε! Ήθελα να ‘ξερα τι θα τα κάνουμε όλα αυτά τα ρούχα και τα παπούτσια. Πού θα τα βάλουμε; Πω, πω! Αχόρταγα πλάσματα που έχουμε γίνει και δεν έχουμε πλέον καθόλου μυαλό για να σκεφτούμε να κάνουμε ένα δώρο στους γύρω μας, έτσι ρε παιδί μου, μια έκπληξη, για να μη χαθεί η μαγεία! ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ! Μονοτονία !

Αναγνώστες μου, πήρατε μια γεύση; Ταυτιστήκατε; Έλατε τώρα, σε μένα μιλάτε, σας κατάλαβα! Άλλου είναι η ουσία όμως…  Μήπως να ξεκινήσουμε όλοι μαζί το ψάξιμο;

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET