fbpx

Σεξ στο αυτοκίνητο ή αλλιώς… η πιο ξενέρωτη εμπειρία που είχες ποτέ!


Όλοι πιστεύουν πως το σεξ στο αμάξι είναι από τις πιο ωραίες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ένα ζευγάρι. Στην πραγματικότητα όμως, τις περισσότερες φορές είναι κάτι που κανείς δεν θέλει να ζήσει! Δεν αναφέρομαι φυσικά στην ίδια την πράξη, αλλά σε ορισμένα πρακτικά θεματάκια που προκύπτουν μέσα στο αμάξι. Σκέψου το λίγο! Πόσο δύσκολα είναι κάποια πράγματα, ακόμη και όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι; Φαντάσου τώρα τις δυσκολίες σε ένα τόσο στενό χώρο! Αν βέβαια μπορείς να αγνοήσεις τις ατέλειες ενός μικρού χώρου, τότε μπράβο σου! Ωστόσο, εγώ οφείλω να σε προφυλάξω απ’ την ξενέρα της στιγμής. Κρίμα είναι, γιατί μαζί με την όλη φάση θα ξενερώσεις και με τη σχέση σου!

Ποιοι είναι λοιπόν οι λόγοι που το σεξ στο αμάξι είναι μακράν το χειρότερο που μπορείς να κάνεις;

#1 Δε βγαίνουν εύκολα τα ρούχα

Προσπαθείς να βγάλεις με αισθησιακό τρόπο τα ρούχα σου για να ανάψεις τη σχέση σου, αλλά αυτό είναι αδύνατον. Το όλο σκηνικό θυμίζει περισσότερο κωμωδία! Εκεί που πας να βγάλεις αργά τη μπλούζα, καταλήγει να σφηνώνει μέσα το κεφάλι σου και να μη βγαίνει με τίποτα. Αν φοράς παντελόνι ακόμα χειρότερα! Καλή τύχη… Θα μπείτε σίγουρα στον πειρασμό να γδυθείτε έξω από το αμάξι, αλλά εκεί υπάρχουν άλλα πιο σοβαρά προβλήματα. Δε θες να τραβήξεις την προσοχή κανενός ανώμαλου! Οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

#2 Ψάχνεις συνέχεια τα κλειδιά

Εκεί που αρχίζετε να φιλιέστε, ξαφνικά σου έρχεται αναλαμπή! Πού άφησες τα κλειδιά; Λες να έχουν πέσει; Πού να έπεσαν άραγε; Ανάμεσα στα καθίσματα ή κάτω από αυτά και θα αναγκαστείς να κάνεις ολόκληρη μανούβρα; Μα είναι τώρα αυτές έγνοιες για να έχεις κατά τη διάρκεια του σεξ; Και πες τα χάνεις, άντε να τα βρεις μες στα σκοτάδια και άντε να κάτσεις να σου τα ψάλλουν κι από πάνω. Ένα δράμα από ό,τι καταλαβαίνεις, που σίγουρα δεν θες να σου τύχει!

#3 Χτυπάς το κεφάλι σου στην οροφή

Οι πιθανότητες να χτυπήσεις το κεφάλι σου στην οροφή του αμαξιού είναι περίπου 9/10. Η τύχη δεν είναι με το μέρος σου για κανένα λόγο από ό,τι βλέπεις! Αν νομίζεις πως φταίει η στάση (η γυναίκα από πάνω), λυπάμαι, θα σε στεναχωρήσω. Απλώς κανένα αμάξι δεν έχει τόσο ψηλή οροφή (εκτός κι αν έχετε κανένα φορτηγό να βολευτείτε, δεν ξέρω). Να θες δηλαδή να χαρείς λίγο τη ζωή και να μη μπορείς! Δε φαντάζεσαι πόσο αμήχανη είναι η στιγμή που κάνεις καρούμπαλο στο κεφάλι από ένα τέτοιο χτύπημα. Πες μου εσύ τώρα, βρίσκεις κάτι το σεξουαλικό σε όλη αυτή τη φάση;

#4 H θερμοκρασία δεν είναι ποτέ η σωστή

Η θερμοκρασία του αμαξιού είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει! Ναι μεν έχεις το κλιματιστικό/καλοριφέρ να τα ρυθμίσεις όπως εσύ θες, αλλά και πάλι απέχουν πολύ από το ιδανικό. Με λίγα λόγια το χειμώνα σκας, το καλοκαίρι το πας για πνευμονία! Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει. Εκτός κι αν θέλετε να ανοίξετε το παραθυράκι να μπει λίγο αεράκι (και κανένας ανώμαλος μαζί).

#5 Θα αγχώνεσαι για τα μάτια του κόσμου

Ξέρεις πόσο ριψοκίνδυνο είναι να κάνεις σεξ μέσα στο αμάξι; Όσο απομονωμένο και να είναι το μέρος, σίγουρα όλο και κάποιος θα περάσει. Δεν έχετε μόνο εσείς τέτοιες ιδέες βραδιάτικα… Πόσο ντροπή θα ήταν να σας δει κάποιος να… καλοπερνάτε μέσα στο αυτοκίνητο! Και πες η ντροπή ξεπερνιέται. Αν πεταχτεί από το πουθενά κανένας ματάκιας; Αυτή η εμπειρία πάλι, δεν ξεπερνιέται και τόσο εύκολα. Άλλη μια έγνοια δηλαδή, μη σας δει κανένα μάτι.

#6 To πίσω κάθισμα είναι πολύ μικρό

Δε γίνεται να χωρέσετε στο πίσω κάθισμα ακόμη και αν ένας από τους δύο είναι ένα μέτρο και ένα milko! Το αποτέλεσμα; Γίνεστε χταπόδια και πονάτε παντού! Το σεξ είναι για να το ευχαριστιέσαι και να περνάτε και οι δύο καλά. Όχι για να ζορίζεστε. Και στο κάτω κάτω σπίτια δεν έχετε; Κρεβατάκι; Τι πρεμούρα είναι αυτή να το κάνετε όπως και δήποτε στο αυτοκίνητο; Όχι, δεν είναι καθόλου περιπετειώδες ή kinky!

#7 Παίρνει άπειρη ώρα να αλλάξετε στάση

Θέλεις να δοκιμάζεις πολλές στάσεις και εγώ μαζί σου! Στο αμάξι όμως, η αλλαγή στάσης δεν υφίσταται καν! Είναι ανθρωπίνως αδύνατο, πώς να το πω. Ίσα που μπορείτε να κουνηθείτε, θα αλλάξετε και στάση; Και να το προσπαθήσετε, μετά από κάμποσες αποτυχημένες απόπειρες θα ξενερώσετε και θα καταλήξετε σπίτι. Ο καθένας στο δικό του φυσικά! Για αυτό σου λέω, τι τα θέλεις και εσύ αυτά στην ηλικία σου; Το αμάξι είναι μονάχα για βόλτες, το κρεβάτι για ύπνο και για σεξ.

#8 Κορνάρεις καταλάθος

Το πιο κωμικοτραγικό το άφησα για το τέλος. Άντε τώρα να κάνεις σεξ στο αμάξι, να έχετε ανάψει και οι δύο για τα καλά και καταλάθος να κορνάρεις! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κινήσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και αυτό φαντάζομαι δεν είναι κάτι που θες εκείνη τη στιγμή. Φαντάζεσαι να έρθει κανένας από εκεί τριγύρω έτοιμος για τσαμπουκά, παρεξηγημένος από το κορνάρισμα; Ντροπήήή!

Αυτά από μένα, αλλά όπως είπα και στην αρχή, αν εσύ πιστεύεις ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες, τότε have fun!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET