ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

5 λόγοι που κάνουν το καλοκαίρι εφιαλτικό για κάθε κοπέλα εκεί έξω!

Το καλοκαίρι είναι πραγματικά υπέροχο. Η δουλειά και η σχολή δεν απασχολεί κανέναν, τα ποτά και τα μεθύσια είναι ατελείωτα, ενώ τα μπάνια στη θάλασσα και το μαύρισμα είναι δεδομένα. Ωστόσο, το μόνο κακό σ’ αυτήν την εποχή του χρόνου, είναι η αναθεματισμένη ζέστη κι από αυτή απορρέουν όλα τα καθημερινά προβλήματα που βασανίζουν όλες […]

Το καλοκαίρι είναι πραγματικά υπέροχο. Η δουλειά και η σχολή δεν απασχολεί κανέναν, τα ποτά και τα μεθύσια είναι ατελείωτα, ενώ τα μπάνια στη θάλασσα και το μαύρισμα είναι δεδομένα. Ωστόσο, το μόνο κακό σ’ αυτήν την εποχή του χρόνου, είναι η αναθεματισμένη ζέστη κι από αυτή απορρέουν όλα τα καθημερινά προβλήματα που βασανίζουν όλες τις γυναίκες εκεί έξω.

Ενώ πολλοί είναι αυτοί που λατρεύουν το ζεστό καιρό, εγώ πραγματικά δεν είμαι καθόλου φαν. Τη θεωρώ απλά ανυπόφορη και μη αντιμετωπίσιμη και φυσικά συνεπάγεται με πολλές συνέπειες που κάνουν τη ζωή μας αρκετά δύσκολη.

#1 Ξύρισμα κάθε μέρα, όλη μέρα

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά οι τρίχες το καλοκαίρι μεγαλώνουν σαν τρελές. Τι πού ξυρίζεσαι τη μία μέρα κι έχεις απαλό δερματάκι σαν μωρού και την επομένη πάλι αγκυλώνεις. Είναι μία απίστευτα απελπιστική κατάσταση να είσαι μονίμως σε ένα ντους και να ξυρίζεσαι. Μερικές φορές αποφασίζεις να το ρίξεις στην επανάσταση και να μείνεις αξύριστη, αλλά προφανώς δε σου πάει η καρδιά όταν φοράς σορτς ή φόρεμα και κοιτάζεσαι στον καθρέφτη…

#2 Τρέχει, τρέχει, τρέχει το …μακιγιάζ

Όση προσπάθεια κι αν έχεις καταβάλλει για να αποκτήσεις το τέλειο μακιγιάζ, η ζέστη και ο ιδρώτας κάνουν κανονικό τεστ αντοχής στα νεύρα σου! Στα πρώτα 5 λεπτά που θα έρθεις σε επαφή με τον έξω κόσμο και τους 38° C, το μακιγιάζ σου παίρνει τον «κατήφορο». Το μέικ απ λιώνει πάνω στο πρόσωπό σου σαν παγωτό και σε συνδυασμό με τον ιδρώτα που τρέχει, το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό (#νοτ) κι εσύ …ανήμπορη να κάνεις το οτιδήποτε. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης κάθε κοπέλας.

#3 Ο ιδρώτας στα βυζγιά μας. Μία αηδία σκέτη.

Από την στιγμή που το σουτιέν από μόνο του αποτελεί ένα αβάσταχτο φορτίο για κάθε γυναίκα, σκέψου απλά τι γίνεται όταν μέσα στο λιοπύρι, το στήθος σου καταπιέζεται κι ο ιδρώτας ρέει σαν ποταμάκι κάτω από τα …βυζιά σου. Κολλάς ολόκληρη, έρχεσαι σε αμηχανία και το μόνο που θες είναι να επιστρέψεις σπίτι, να βγάλεις το σουτιέν και να αφήσεις το στήθος σου ελεύθερο να πάρει αέρα και να ξαποστάσει. Αλλά, πού τέτοια τύχη;

#4 Τα μπούτια σου ενώνονται σαν ένα

Ο ιδρώτας τρέχει παντού και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει κι από τα μπούτια σου, τα οποία κολλούν μεταξύ τους, τρίβονται, σε τσούζουν, σε φαγουρίζουν και στο τέλος μένεις με αυτό το ανυπόφορο έκζεμα στο εσωτερικό των μηρών. Η κατάσταση είναι πλέον απελπιστική και δεν ξέρεις πώς να την αντιμετωπίσεις και με το να συγχύζεσαι, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να ιδρώνεις ακόμη πιο πολύ. Τι φάση;!

#5 Μαλλιά κάτω; Ευχαριστώ δε θα πάρω!

Ποια μαλλιά κάτω κι αηδίες; Με την υγρασία που υπάρχει έξω και με τον ιδρώτα στο λαιμό και στο σβέρκο σου, δεν τολμάς να αφήσεις την πλούσια χαίτη σου ελεύθερη. Ούτε ένα styling της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις. Σε ‘φαγε το καλοκαίρι, πανάθεμά το! Έχεις τα μαλλιά σου κότσο συνέχεια κι ανακουφίζεσαι λιγάκι.

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET