ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 βασικοί λόγοι που ένας άντρας επιστρέφει όταν καταφέρνεις επιτέλους να τον ξεπεράσεις!

Βρε βρε... κοίτα ποιος σε θυμήθηκε!

Θεώνη Σταματοπούλου

30 Ιανουαρίου, 2021

Ένας χωρισμός φέρνει πάντα μεγάλες στεναχώριες στις καρδούλες μας. Οι μέρες που ακολουθούν είναι γεμάτες κλάμα, χαρντομάντηλα, μαύρες σκέψεις και μια διάθεση να παραμείνεις κουκουλωμένη με την κουβερτούλα σου και να μην ξαναδείς άνθρωπο μπροστά σου. Ωστόσο, ο καλός μας ο γιατρός, ο χρόνος, κάνει τα θαύματά του και με μπόλικη δική σου προσπάθεια φυσικά φτάνεις σε ένα σημείο που λες αυτό ήταν, όσο τον κλάψαμε, τον κλάψαμε, τώρα πάμε παρακάτω.

Μάντεψε όμως ποιος επιστρέφει αυτήν ακριβώς τη στιγμή…

Σαν να το μυρίζονται ένα πράγμα, οι πρώην θα ξαναχτυπήσουν πάνω που είχες μαζέψει τα κομμάτια σου και είχες ξεκινήσει μια νέα ζωή, για να την ανακατώσουν ξανά από την αρχή. Εσύ πέρασες τόσο καιρό προσπαθώντας να βγεις από το βούρκο, το κατάφερες με τα χίλια ζόρια και να σου ένα μικρό μηνυματάκι ή μια αντίδραση σε story σου που τα ανατρέπουν όλα. Και εύλογα αναρωτιέσαι «Γιατί τώρα, ρε γαμώτο;»

Οι παρακάτω λόγοι ίσως σου δώσουν την απάντηση:

#1 Πολύ απλά δε βρήκε κάτι καλύτερο

Εκτιμάμε κάτι όταν το χάνουμε, δε λένε; Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση. Μπορεί ο τύπος να σε άφησε επειδή έπαψε να είναι ερωτευμένος, βαρέθηκε, προτιμούσε την ελευθερία του ή ό,τι άλλο τον βάρεσε εκείνη τη στιγμή, αλλά αφού ξαναμπήκε στο παιχνίδι τού φλερτ και έκανε νέες γνωριμίες, συνειδητοποίησε πως δεν του ταιριάζει καμία και από το να μείνει μόνος, αποφάσισε να επιστρέψει σε εσένα. Είσαι απλώς η καλύτερη εναλλακτική λοιπόν. Μη μασάς.

#2 Ώπα ώπα ώπα, τι πάει να πει ότι προχώρησες;

Ο εγωισμός στα καλύτερά του! Επειδή λοιπόν είδε ότι τον ξεπέρασες και έχεις προχωρήσει παρακάτω, πράγμα που δεν το σηκώνει η αφεντιά του, επιστρέφει να σε διεκδικήσει ξανά ή μάλλον να διεκδικήσει τη θέση του. Όχι επειδή σε θέλει πραγματικά, αλλά για να σου κάνει πάλι μπ*ρδέλο τη ζωή και να μπει σε διαδικασία σύγκρισης… μεγέθους πέους με το τωρινό σου crush, για να σου αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Thank you next λέμε!

#3 Να σε τσεκάρει θέλει

Κλασική περίπτωση μαλ@κα. Ο τύπος δε θέλει τίποτα άλλο από εσένα από το να είσαι κολλημένη μαζί του και να μην μπορείς να ζήσεις μακριά του. Σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρεται πραγματικά, απλώς του την έχει δώσει, τον έχουν πιάσει και λίγο οι ανασφάλειές του και θέλει να ελέγξει αν είναι ακόμα θεός στα μάτια σου και με μια του κίνηση θα τρέξεις από πίσω του. Μην του κάνεις τη χάρη, κορίτσι μου.

#4 Είναι κι αυτή η συνήθεια που δεν ξεπερνιέται εύκολα

Η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη και δεν πρέπει ποτέ να την υποτιμάμε. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που είναι δυστυχισμένοι μαζί, αλλά δεν αποφασίζει κανείς από τους δύο να δώσει ένα τέλος, ακριβώς επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχουν σκέψεις του τύπου: «Μα είμαστε τόσα χρόνια μαζί, πού θα βρω καινούρια/ο σύντροφο;» ή «Δε βαριέσαι, καλά είμαστε και έτσι». Μεγάλα λάθη που κοστίζουν την ευτυχία και στους δύο. Η συνήθεια είναι μία σκύλα, γι’ αυτό να είσαι καχύποπτη με τέτοια comebacks σε φάσεις που έχεις βρει επιτέλους τα πατήματά σου.

#5 Τι είν’ αυτό που θέλει; Σ-ε-ξ

Το σεξ είναι λέξη κλειδί στο μυαλό κάθε άντρα. Κανένα πρόβλημα όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό, είναι να σου χτυπάει την πόρτα μόνο και μόνο για αυτό, επειδή δηλαδή κάνατε καλό σεξ και τόσο καιρό στην αναζήτηση δε βρήκε κάτι που να το ξεπερνάει, οπότε… ας θυμηθείτε τα παλιά. Δεν πάει έτσι όμως. Το σεξ από μόνο του δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση και οδήγησαν στο χωρισμό και άρα αναπόφευκτα θα ξαναέρθει η ώρα του.

#6 Είσαι η καβάτζα του  

Σε χώρισε γιατί βρήκε άλλη, δοκίμασε το πράγμα μαζί της και τελικά δε δούλεψε, οπότε επιστρέφει σε μια γνωστή κι ασφαλή κατάσταση μέχρις ότου βρεθεί ξανά κάτι καινούργιο. Πολύ τίμιο, δεν μπορείς να πεις. Παρ’ όλο που είναι σκληρό όμως, πρέπει να παραδεχτείς πως έτσι έχουν τα πράγματα και να πάρεις και την ανάλογη απόφαση. Να τον στείλεις από εκεί που ήρθε και να μην επιτρέπεις να σου φέρεται κατ’ αυτόν τρόπο. Να σε πετάει δηλαδή σαν στυμμένη λεμονόκουπα όταν βρεθεί στο δρόμο του κάτι άλλο και να σε ζητάει πίσω τις εποχές ξηρασίας.

#7 Γιατί ποντάρει στο ότι θα τον δεχτείς πίσω

Εάν έχει έστω και μισή ελπίδα ότι μπορεί να τον δεχτείς πίσω, τότε θα αποπειραθεί να επιστρέψει. Έτσι είναι οι άντρες, πράττουν ανάλογα με το feedback που παίρνουν. Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν τι είδους σχέση έχεις διατηρήσει μαζί του μετά το χωρισμό. Εάν μιλάτε πού και πού σε φιλικό επίπεδο και γενικά κρατάτε κάποιες σχέσεις, του δίνεις πάτημα να επιστρέψει. Εάν έχετε κόψει κάθε είδους επικοινωνία και δεν μπορεί να σε εντοπίσει πουθενά, είναι σχεδόν απίθανο να γυρίσει. Πρόσεχε λοιπόν τι μηνύματα του δίνεις.

#8 Μετάνιωσε για το χωρισμό σας

Υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα. Δεν είναι πάντα όλα ξεκάθαρα στο μυαλό μας και τη μία στιγμή μια πράξη μπορεί να μοιάζει η πιο κατάλληλη λύση και την άλλη να μετανιώνουμε για το λάθος μας. Είναι επίσης ότι τα δύο φύλα βιώνουν τελείως διαφορετικά τον χωρισμό. Σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι άντρες είναι στα ώπα-ώπα στην αρχή και μετά αρχίζουν να προσγειώνονται και πιθανόν να αντιλαμβάνονται το λάθος τους. Εκεί πια, είναι στο χέρι σου αν θα τον δεχτείς πίσω ή όχι.


@JulieK via Twenty20

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET