ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 λόγοι που ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα, όταν αποφασίζεις να μείνεις μόνος/η σου!

Ο καθένας περνά από διάφορες φάσεις στην ερωτική του ζωή. Κάποια στιγμή θα βρίσκεσαι σε σχέση και θα έχεις ενεργή σεξουαλική ζωή, κάποτε θα χωρίσεις και θα περάσεις μία περίοδο ξηρασίας, θα έχεις ερωτική επαφή δίχως δεσμεύσεις με διαφορετικούς κατά καιρούς συντρόφους και για κάποιο διάστημα σίγουρα θα υπάρξεις single. Ως single, θα σου λείπουν […]

Ο καθένας περνά από διάφορες φάσεις στην ερωτική του ζωή. Κάποια στιγμή θα βρίσκεσαι σε σχέση και θα έχεις ενεργή σεξουαλική ζωή, κάποτε θα χωρίσεις και θα περάσεις μία περίοδο ξηρασίας, θα έχεις ερωτική επαφή δίχως δεσμεύσεις με διαφορετικούς κατά καιρούς συντρόφους και για κάποιο διάστημα σίγουρα θα υπάρξεις single. Ως single, θα σου λείπουν τα πράγματα που βίωνες όταν ήσουν σε σχέση, θα νιώθεις μοναξιά και φυσικά απελπισία για το άδοξο τέλος της ερωτικής σου ζωής. Όταν όμως πάψεις να ασχολείσαι με όλα αυτά, τότε είναι που πραγματικά θα αρχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα.

Αυτοί είναι λόγοι που όταν σταματήσεις να ασχολείσαι με την ερωτική σου ζωή, θα έρθουν ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις:

1. Η ανεξαρτησία είναι θελκτική

Θα έρθει η στιγμή που θα πάψεις να ανησυχείς πια για το γεγονός ότι είσαι single, θα τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, θα απολαμβάνεις την παρέα των δικών σου ανθρώπων και των φίλων σου και γενικά θα περνάς και μόνος/η σου καλά. Η ανεξαρτησία κι η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις προς τους άλλους λειτουργούν ως απίστευτα ελκυστικά χαρακτηριστικά. Από εκεί που δε θα το καταλάβεις, θα χτυπήσεις γκομενάκια.

2. Η απελπισία πάλι δε γοήτευσε ποτέ κανένα

Η απελπισία εντοπίζεται από μέτρα μακριά. Γίνεται πολύ ξεκάθαρο στον οποιονδήποτε πότε τον πλησιάζεις, με σκοπό να τον κερδίσεις, όχι επειδή τον θες απαραίτητα, αλλά επειδή δεν μπορείς άλλο να μείνεις μόνος/η κι αναζητάς την εύκολη λύση, για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου. Κακό. Είναι προτιμότερο να μείνεις μόνος/η, παρά να αναλώνεσαι δίχως λόγο κι αιτία από δω κι από εκεί.

3. Πάψε πια να σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις για να βγεις από αυτή την κατάσταση

Εκτός κι αν νιώθεις δυστυχισμένος/η με μία κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, σε άλλη περίπτωση δεν είναι ανάγκη να κάνεις τα πάντα για να προσπαθείς να την αλλάξεις ντε και καλά. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό με το να είσαι single. Ναι υπάρχουν αρνητικά, αλλά υπάρχουν και πολλά θετικά εξίσου. Συμβιβάσου με αυτά και να είσαι αισιόδοξος/η ότι κάποια στιγμή θα σου έρθει αυτό που τόσο απεγνωσμένα θες.

4. Όταν σταματάς το ψάξιμο, ανακαλύπτεις τον εαυτό σου

Κι όταν ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, πάντα καλά πράγματα προκύπτουν. Ανακαλύπτεις τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες σου και μαθαίνεις τι σε κάνει ευτυχισμένο/η μεταδίδοντας την ευτυχία σου εξίσου και στους υπόλοιπους.

5. Όταν σταματάς το ψάξιμο, γνωρίζεις ανοιχτόμυαλους ανθρώπους

Είναι στανταράκι ότι όσο περισσότερο ψάχνεις, όλο και αυξάνονται οι πιθανότητες να πέσεις πάνω σε σκάρτους ανθρώπους που δε σου αξίζουν και φυσικά δεν ταιριάζετε στο ελάχιστο. Όταν πια πάψεις να αφήνεσαι και γίνεσαι πιο δεκτικός/ή με τους ανθρώπους, καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που τρελαίνονται να σε γνωρίσουν, αλλά εσύ φορούσες παρωπίδες κι έπεφτες μονάχα πάνω στις χειρότερες περιπτώσεις.

6. Όταν σταματάς να νοιάζεσαι τόσο πολύ, γίνεσαι πιο χαλαρός/η

Και πάλι δίνεις περισσότερες ευκαιρίες στους ανθρώπους γύρω σου και δε βιάζεσαι να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα για τον οποιονδήποτε. Δίνεις ευκολότερα ευκαιρίες κι επικεντρώνεσαι στα καλά στοιχεία του καθενός.

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET