fbpx

Τα κορίτσια ξενυχτάνε | 10 λόγοι να βγεις και να τα πιεις απόψε με τις φίλες σου!


Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μπορώ να με σκεφτώ συνέχεια δίπλα στις φίλες μου. Ό,τι κι αν μου συνέβαινε, καλό ή κακό, ήταν πάντα οι πρώτες που το μάθαιναν. Δε νομίζω πως υπάρχει κοπέλα που να μη μοιράζεται με τις κολλητές της, μοναδικά βιώματα και ξεχωριστές αναμνήσεις. Πόσο μάλλον βραδιές που βγήκαν για ένα ποτό και κατέληξαν να γυρίζουν το πρωί σπίτι. Και το τι συνέβη τότε, μόνο εκείνες το γνωρίζουν! ?

Μία κοριτσοπαρέα έχει πάντα έναν λόγο να βγει και να τα πιει, έναν λόγο που ίσως οι υπόλοιποι να μην καταλαβαίνουν κι έναν λόγο που ίσως κι εμείς οι ίδιες να μην έχουμε αντιληφθεί ακόμα για να μπορέσουμε να τον γιορτάσουμε…

Κορίτσια, μη μένετε άλλο σπίτι, ειδικά αν υπάρχει έστω κι ένας λόγος από τους παρακάτω να βγείτε και να τα πιείτε σήμερα όλες μαζί:

#1 Κάποια χώρισε, πρέπει να βγει για να ξεχάσει

Υπάρχει περίπτωση να χώρισε κάποια φίλη σου και να την αφήσεις να μείνει μέσα να την πάρει από κάτω; Ναι καλό το ξέσπασμα δε λέω, αλλά για τις πρώτες ώρες. Μετά χρειάζονται δραστικά μέτρα. Να βγείτε όλες μαζί και να πιείτε μέχρι που να μη θυμάται πώς τον λένε. Μόνο έτσι ο χωρισμός φαίνεται ανώδυνος. Και προφανώς, δε θα την αφήσετε να πάρει τηλέφωνο, ούτε να στείλει μήνυμα!


#2 Σας έχει φάει η ρουτίνα

Όλο τα ίδια και τα ίδια. Τα ίδια άτομα, στα ίδια μέρη κάθε μέρα… Πρέπει να αλλάξετε παραστάσεις, να ξεσαλώσετε λίγο, βρε αδερφέ. Και το αλκοόλ είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει. Στολιστείτε, βγείτε έξω, κάντε γνωριμίες και πού ξέρετε …ίσως να υπάρξει και κάτι το ενδιαφέρον. ?


#3 Εξεταστική; Τέλος!

Αλληλούια, πάει κι αυτό το βάσανο! Δεν σχολιάζω το γεγονός ότι είσαι ακόμα μέσα στο σπίτι σου, ενώ έχεις βγάλει εις πέρας κι αυτήν την εξεταστική. Βγες έξω να το γιορτάσεις που δε θα ακουμπήσεις ξανά βιβλία για το επόμενο διάστημα. Δεν έχει σημασία πόσα πέρασες ή αν δεν πέρασες κανένα μάθημα. Σημασία έχει ότι τελείωσε! Σ’ αυτό να πιεις!


#4 Μία από την παρέα μπήκε σε σοβαρή σχέση

Υπάρχουν δύο λόγοι να τα πιείτε γι’ αυτό. Κατά πρώτον για να χαρείς μαζί με τη φίλη σου που «έδεσε τον γάιδαρό της» και κατά δεύτερον για να πενθήσεις με τις υπόλοιπες τον χαμό ενός μέλους της παρέας…


#5 Ο σερβιτόρος/μπάρμαν του μαγαζιού είναι καλό μωρό

Ναι συμφωνώ, ότι θα έχεις μεγάλο ανταγωνισμό μέσα σε ένα μαγαζί με πολλές καλοντυμένες και προσεγμένες κοπέλες γύρω σου (που πιθανόν να έχουν έρθει για τον ίδιο λόγο), όμως με την στήριξη της παρέας σου και την εκθαμβωτική σου εμφάνιση μπορείς κάλλιστα να το «ρίξεις» το παιδί.


#6 Καταφέρατε να μαζευτείτε όλες μαζί (επιτέλους)

Με τόσο τρέξιμο κι υποχρεώσεις από εδώ κι από εκεί, πόσο καιρό είχατε να συγχρονιστείτε και να βρείτε όλες ένα βράδυ που δεν είναι καμία κουρασμένη κι έχει όρεξη να βγει; Γόβες, κραγιόν κι έξω. Τώρα! ?


#7 Κάποια φίλη είναι υπερβολικά πολύ καιρό μπακούρι

Η αγάπη σ’ αυτήν την παρέα είναι αμοιβαία, γι’ αυτό το λόγο στεναχωριέσαι όταν η προσωπική ζωή της φίλης σου πάει κατά διαόλου. Μη χάνεις ώρα. Ξεσήκωσέ τη και φύγατε. Άλλωστε, πώς θα γνωρίσει κόσμο κλεισμένη μέσα;


#8 Να θυμηθείτε τα παλιά μεγαλεία

Εντάξει δεν αντιλέγω. Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε, κουραζόμαστε πιο εύκολα, κάποιες δουλεύουν το πρωί, αλλά λίγο refresh δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Ένα reunion της κοριτσοπαρέας θα φέρει σίγουρα το «παλιό κλίμα» πίσω και θα σας κάνει να θυμηθείτε τις τρελές νύχτες που περνούσατε κάποτε. Ευκαιρία λοιπόν, να ζήσετε μία ακόμα! ?


#9 Να τσεκάρετε αν περνάει ακόμα η μπογιά σας

Πόσο καιρό έχετε να φλερτάρετε και να σας την πέσουν γκομένακια; Ούτε εσείς δε θυμάστε. Μερικά ποτά στο αγαπημένο σας κλαμπ/μπαράκι θα σας βεβαιώσουν ότι δεν έχετε ξεχάσει πώς να κερδίζετε έναν άντρα μόνο με ένα απλό βλέμμα.


#10 Γιατί …ΕΤΣΙ

Καλά, πρέπει να υπάρχει λόγος για να βγεις με τις φίλες σου; Αν δεν βγεις με εκείνες παρέα να γίνετε ρεζίλι όλες μαζί, με ποιον θα το κάνεις; Με τον εαυτό σου; Δε λέει!


 

Γι’ αυτούς και για πολλούς λόγους ακόμα, οφείλεις να πας για ένα ποτό εδώ και τώρα με τις κολλητές σου! Και ξέρουμε όλες πολύ καλά ότι όποια είπε τη φράση «Θα βγω για ένα χαλαρό ποτάκι», κατέληξε να ζει μία από τις πιο συναρπαστικές κι αξέχαστες νύχτες της!

Καλή διασκέδαση λοιπόν! ??

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET