ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Έχεις κι εσύ μικρό στήθος; Αυτοί είναι 8 λόγοι που θα σε κάνουν να το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο!

Αν ρωτήσει κανείς τις γυναίκες αν είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος του στήθους τους, θα πάρει διάφορες απαντήσεις. Κάποιες θα πουν ότι εύχονται να είχαν μεγαλύτερο στήθος, ενώ άλλες ότι θα ήθελαν να είχαν μικρότερο ή ακόμη ότι είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος που έχουν. Για τους άντρες δε θα αναφερθώ καν, γιατί είναι γνωστό […]

Θεώνη Σταματοπούλου

5 Απριλίου, 2017

Αν ρωτήσει κανείς τις γυναίκες αν είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος του στήθους τους, θα πάρει διάφορες απαντήσεις. Κάποιες θα πουν ότι εύχονται να είχαν μεγαλύτερο στήθος, ενώ άλλες ότι θα ήθελαν να είχαν μικρότερο ή ακόμη ότι είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος που έχουν. Για τους άντρες δε θα αναφερθώ καν, γιατί είναι γνωστό ότι έχουν μία εμμονή με τα πλούσια ελέη.

Όπως κι αν έχει, έχω μερικούς πολύ σοβαρούς λόγους που καταδεικνύουν ότι το μικρό στήθος είναι το καλύτερο (τι άλλο θα μπορούσα να πω άλλωστε) :

#1 Νιώθεις μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ

Μία έρευνα έχει αναδείξει ότι το μεγάλο στήθος είναι 24% λιγότερο ευαίσθητο από το μικρό στήθος. Έχεις μεγάλο πλεονέκτημα στο σεξ λοιπόν. Είναι πολύ ευκολότερο να ερεθιστεί το μικρό στήθος σου στη διάρκεια των προκαταρκτικών και να βιώσεις μεγαλύτερη απόλαυση και διασκέδαση.

#2 Σε κάνουν να δείχνεις μικρότερη

Όλοι ξέρουμε ότι με τα χρόνια το μεγάλο στήθος κρεμάει κι είναι χαρακτηριστικό μίας γυναίκας που μεγαλώνει. Εσύ δε θα έχεις τέτοιο πρόβλημα! Το επίπεδο στέρνο σου θα σε κρατάει νέα στα μάτια των γύρω σου. Έχει αποδειχθεί ότι μία γυναίκα με μικρό στήθος μπορεί να ξεγελάσει έναν άνδρα ότι είναι μέχρι και 5 χρόνια νεότερη!

#3 Μπορείς να κυκλοφορείς ακόμη και χωρίς σουτιέν

Ποιος θα καταλάβει τη διαφορά, άλλωστε; Δε μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ανακούφιση από το να μη φοράω σουτιέν. Βέβαια όσες γυναίκες κυκλοφορούν έξω δίχως σουτιέν νιώθουν μία ανασφάλεια υποθέτω επειδή ανα πάσα στιγμή μπορεί κάτι να φανεί. Γι’ αυτό αν αποφασίσεις να γίνεις φεμινίστρια και να κυκλοφορείς δίχως σουτιέν, κάλυψε τουλάχιστον τις ρώγες σου, για να αποφύγεις κάποια ενδεχομένως άβολη στιγμή.

#4 Μπορείς να κοιμάσαι μπρούμυτα δίχως να πονάς

Αυτό κι αν είναι απόλαυση. Ο ύπνος μπρούμυτα για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι ένα μαρτύριο, όμως για όλες τις υπόλοιπες αποτελεί απλά καθημερινότητα. Όσες λατρεύουν να κοιμούνται μπρούμυτα, γνωρίζουν πόσο υπέροχο κι εύκολο είναι, αν έχεις μικρό στήθος.

#5 Έχεις λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξεις καρκίνου του μαστού

Κι αυτό γιατί είναι πολύ ευκολότερο να εντοπιστεί κάποιο εξόγκωμα σε ένα μικρότερο στήθος από ότι σε ένα μεγαλύτερο. Μπορεί τώρα να σιχτιρίζεις για το στήθος σου, αλλά σε κρατάει ασφαλή.

#6 Μπορείς να φοράς ότι είδους μαγιό θες

Έχεις πολλές επιλογές αν μη τι άλλο. Μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα. Μπορείς να φορέσεις μπικίνι, με βαθύ ντεκολτέ, με print, τριγωνάκι, στράπλες και πολλά άλλα. Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τέτοια άνεση και μάλιστα που δε θα χρειάζεται να ανησυχείς μην αποκαλυφθεί τίποτα από τα προσόντα σου από την στιγμή που τίποτα δε ξεχειλίζει από το μαγιό!

#7 Μπορείς να γυμνάζεσαι ευκολότερα

Είναι απίστευτα δύσκολο να γυμνάζεται μία κοπέλα με μεγάλο στήθος καθώς κουράζεται πολύ εύκολα. Μία κοπέλα, ωστόσο, με μικρότερο στήθος γυμνάζεται πολύ ευκολότερα, έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει περισσότερες και διαφορετικές ασκήσεις κι επίσης ιδρώνει περισσότερο.

#8 Μπορείς να φοράς στράπλες μπλουζάκια και crop top

Η πιο εύκολη και μοδάτη επιλογή για κάθε κοπέλα με μικρό στήθος. Το μπλουζάκι στέκεται απόλυτα καλά και αναδεικνύει άλλα σημεία του σώματος όπως ο κορμός, ο λαιμός, τα καλοσχηματισμένα χέρια και η πλάτη. Εν αντιθέσει, δεν υπάρχει χειρότερο θέαμα από μία κοπέλα με μεγαλο στήθος που φοράει στράπλες κι αναγκάζεται να το σηκώνει συνέχεια καθώς δεν της στέκεται καλά ή το στήθος της ξεχειλίζει.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET