ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 λόγοι που όταν είσαι σε σχέση, οι άντρες στην πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα καλύτερα κομενάκια έρχονται και στην πέφτουν, όταν επιτέλους κάνεις σχέση;

Θεώνη Σταματοπούλου

11 Σεπτεμβρίου, 2019

[cover]

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα καλύτερα κομενάκια έρχονται και στην πέφτουν το ένα μετά το άλλο, όταν επιτέλους κάνεις σχέση; Μα φυσικά επειδή έτσι είναι το κάρμα, bitch! Προφανώς κι όταν θες να φλερτάρεις και να βγεις κάνα ραντεβού, δε θα σου την πέφτει ούτε μύγα, αλλά όταν τελικά μπεις σε σχέση, θα σε παίρνουν από πίσω (μην πάει ο νους σου στο πονηρό) οι επίδοξοι εραστές.

Το θέμα είναι ότι αυτό δε συμβαίνει μόνο σε σένα, αλλά σχεδόν σε όλες, οπότε είναι ένα φαινόμενο που αξίζει να του αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας, για να καταλάβουμε επιτέλους τι πάει στραβά με τον ψυχισμό των ανδρών και το κακό timing. Αν δεν έχεις προσπαθεί εσύ η ίδια να βρεις εξήγηση, γιατί ενώ όσο είσαι ελεύθερη και ωραία και βρίσκεσαι σε mood για φλερτ δε σε προσεγγίζουν ούτε για πλάκα, αλλά σε αντίθετη περίπτωση πλήθος αντρών τρέχει πίσω απ’ την ποδιά σου, μην ανησυχείς, το έκανα εγώ για σένα.

Αυτοί λοιπόν είναι οι λόγοι που ξαφνικά στην πέφτουν όλοι όταν είσαι σε σχέση:

#1 Ό,τι δεν έχεις είναι αυτό που… χρειάζεσαι

Κάπως έτσι θα πήγαινε το τραγούδι των Onirama σε μια άλλη εκδοχή, προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε την ανθρώπινη φύση. Πάντα βάζουμε στο μάτι πράγματα και ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε, αλλά επειδή είμαστε μαζόχοι και νομίζουμε ότι μπορούμε να υπερβούμε τα εμπόδια, χωνόμαστε. Οι άντρες λοιπόν, είναι πολύ πιο πιθανό να σου την πέσουν όταν είσαι σε σχέση, παρά όσο είσαι single. Μην προσπαθήσεις να βγάλεις άκρη, δεν αξίζει. Μάλλον το βλέπουν ως πρόκληση για να κοκορευτούν μετά στους φίλους τους «Μαλάκα, την έριξα» και να τονώσουν το εγώ τους.

#2 Δεν το παίζεις δύσκολη, ΕΙΣΑΙ δύσκολη

Δεν είναι ότι είσαι single και έχεις υψηλά στάνταρντς ή θες να επιλέξεις εσύ με ποιον θα βγεις. Πολύ απλά βρίσκεσαι σε σχέση, άρα εκ των πραγμάτων δεν είσαι διαθέσιμη, άρα είσαι δύσκολη να σε ρίξει κάποιος. Εφόσον κάποιος το καταφέρει, σημαίνει ότι είτε δεν ήσουν και τόσο ερωτευμένη και χαρούμενη με αυτό που είχες ή ότι υπάρχει θεματάκι με τις αναστολές σου και πρέπει να το κοιτάξεις.

#3 Έχεις αυτοπεποίθηση κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

Αν ήσουν μία φορά γεμάτη αυτοπεποίθηση και σίγουρη για τον εαυτό σου όσο ήσουν single, τώρα που βρίσκεσαι σε σχέση τα επίπεδα αυτοπεποίθησης φτάνουν στα ύψη. Ακριβώς επειδή έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, δεν περιμένεις τίποτα από οποιονδήποτε άντρα κι αν γνωρίζεις. Να ξέρεις λοιπόν, ότι η σιγουριά αυτή που σε διακατέχει είναι πολύ ελκυστική για το αντίθετο φύλο, που φυσικά θα θέλει να σε κερδίσει.

#4 Δεν ψάχνεσαι κι αυτό είναι ερεθιστικό

Again, όταν ψάχνεσαι διακαώς για γκόμενο και το κάνεις τόσο εμφανές ότι είσαι απελπισμένη, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Όταν όμως είσαι καλά με τον εαυτό σου και τη σχέση σου και δεν αγχώνεσαι γιατί δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν, τότε οι άντρες σε ποθούν και σε κυνηγούν, γιατί σε βρίσκουν φουλ χαλαρή και περισσότερο ο εαυτός σου.

#5 Η συμπεριφορά σου απέναντι στους άντρες έχει αλλάξει

Όταν είσαι δεσμευμένη είναι φυσικό κι επόμενο να έχεις μία πιο αισιόδοξη και θετική άποψη για τον αντρικό πληθυσμό από ότι όταν ήσουν μόνη και δεν στην έπεφτε κανείς. Όταν με το αγόρι σου τα πηγαίνετε καλά, τότε το πιο πιθανό είναι να τα πηγαίνεις καλά και με τους φίλους του και να τους θεωρείς και δικούς σου φίλους. Βάζοντας πάντα τα όριά σου βέβαια. Απλά μην προσποιείσαι και φρόντιζε να είσαι πάντα ο εαυτός σου.

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET