ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Μία λίστα με τα πράγματα που κάθε 20χρονη πρέπει να γνωρίζει να κάνει, δίχως αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις!

Όλες θα θέλαμε να υπήρχε κάποιος οδηγός επιβίωσης για την ηλικία των 20. Γι’ αυτό και παρακάτω θα βρεις μία λίστα με τα πράγματα που κάθε νέα κοπέλα του 21ου αιώνα πρέπει να γνωρίζει να κάνει, δίχως αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τον κόσμο με σίγουρα βήματα και […]

Default avatar

Guest Author

20 Μαΐου, 2017

Όλες θα θέλαμε να υπήρχε κάποιος οδηγός επιβίωσης για την ηλικία των 20. Γι’ αυτό και παρακάτω θα βρεις μία λίστα με τα πράγματα που κάθε νέα κοπέλα του 21ου αιώνα πρέπει να γνωρίζει να κάνει, δίχως αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τον κόσμο με σίγουρα βήματα και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, όπως δηλαδή σου αξίζει!

1. Πώς να περπατάς σε τακούνια

Υπάρχουν δύο ειδών γυναίκες σε τούτο τον κόσμο. Αυτές που έχουν «γεννηθεί» για να φοράνε τακούνια κι αυτές που τις περπατάνε τα τακούνια. Επομένως, το να ξέρεις πώς να τα περπατάς με άνεση, είναι μια δυνατότητα που θα πρέπει να κατέχεις. Πότε δεν ξέρεις πότε θα σου φανεί χρήσιμη μελλοντικά… ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα!


2. Πώς να σταματάς τα αντρικά σεξιστικά σχόλια στο δρόμο

Ακόμα και στο «προηγμένο» 2017, οι άντρες θεωρούν για έναν ανεξήγητο λόγο ότι μπορούν να σχολιάζουν όπως θέλουν με μεγάλη ευκολία μία γυναίκα που βλέπουν να περπατάει στο δρόμο. Εσύ ωστόσο, ως ώριμη και δυναμική 20χρονη, πρέπει να ξέρεις πώς να βάζεις ένα φρένο σ’ αυτόν τον εξευτελισμό.


3. Πώς να τα πηγαίνεις καλά με τη φυσικότητα σου

Είναι προσόν της κάθε γυναίκας εκεί έξω, να εκτιμάει τη φυσικότητα και την ανεπιτήδευτη λάμψη που εκπέμπει. Αν λοιπόν, έχεις φτάσει 20 χρονών κι ακόμα δεν έχεις μάθει με ποιον τρόπο πρέπει να την αποδέχεσαι και να την υποστηρίζεις, τότε δεν αξίζεις τον αντίστοιχο ηλικιακό τίτλο.


4. Πώς να ελέγχεις τις ορμόνες σου.

Όταν είσαι 15 ή έστω 18 χρονών κι ακόμα δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τι συμβαίνει στο σώμα σου, δικαιολογείται το γεγονός να μην μπορείς να διαχειριστείς σωστά τις ορμονικές σου διαταραχές και τα νεύρα της περιόδου σου. Όταν όμως αρχίζεις να μεγαλώνεις και εξακολουθείς με το παραμικρό να μετατρέπεσαι στον σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι, δεν το λες και θετική εξέλιξη. Αξίζει να επενδύσεις λίγο χρόνο για να τα βρεις με τις ορμόνες σου.


5. Πώς να απαντάς έξυπνα σε κάθε άντρα που σου την μπαίνει

Το να είσαι πνευματώδης, έξυπνη, ετοιμόλογη και σαρκαστική, είναι κατά τη γνώμη μου, από τα γνωρίσματα που πρέπει να διαθέτει κάθε κοπέλα στα 20 της. Το να έχεις μία έξυπνη απάντηση για οποιοδήποτε προσβλητικό σχόλιο ακούσεις από έναν άντρα, εκτός από δυναμική, σε κάνει ταυτόχρονα και γοητευτική.


6. Πώς να οδηγείς

Δεν πρέπει να εξαρτάσαι από κάποιον άλλον για τις μεταφορές σου. Πιο συγκεκριμένα, ήρθε η ώρα να γίνεις στα 20 σου η Λέτι του Fast and Furious!


7. Πώς να ντύνεσαι σωστά αναλόγως με την περίσταση

Πρέπει στα 20 σου να γίνεις πιο φινετσάτη και κομψή, να σταθείς στο ύψος κάθε περίστασης και φυσικά να αποκτήσεις μία διαφορετική οπτική της μόδας και του στυλ, πιο ώριμη και διακριτικά σέξι!


8. Πώς να ακολουθείς μία υγιεινή ζωή

Ήρθε η ώρα να αποδεχτείς το γεγονός ότι πλέον το σώμα σου δεν καίει τόσες θερμίδες όσες όταν ήσουν μικρή. Γι’ αυτό και στα 20 σου πρέπει να έχεις μάθει πια πως το να ακολουθείς μια υγιεινή ζωή είναι απαραίτητο!


9. Πώς να είσαι ανεξάρτητη

Τα 20 είναι η ηλικία που έχεις μετουσιώσει όλη την παιδική ανεμελιά αλλά και την εφηβική φρεσκάδα, σε μία ωριμότητα και ανεξαρτησία που είναι αναγκαία και απαραίτητη αναφορικά με τις καταστάσεις που βιώνεις και τις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσένα.


10. Πώς να κόβεις τις κακές συνήθειες και να απομακρύνεις τους τοξικούς ανθρώπους

Οι κακές συνήθειες αλλά κι οι άνθρωποι που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εμποδίζουν την εξέλιξη και την πρόοδο σου, ήρθε η ώρα να πάρουν πόδι από τη ζωή σου! Κάνε το τώρα που έχεις την ευκολία και τη δυνατότητα!


Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσεις λοιπόν είναι πως τα 20 είναι μία κρίσιμη ηλικιακή καμπή στη ζωή σου και πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που έκανες έως τώρα, βελτιώνοντας κι εξελίσσοντας την προσωπικότητα και τις συνήθειες σου! 

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET